TEMA: Fusk och bedrägerier – råvaror du bör ha koll på. Kvalitet OnLine Livsmedel – Onlinemöte
Onlinemöte i det digitala nätverket TEMA: Fusk och bedrägerier – råvaror du bör ha koll på Expert: Torbjörn Holmberg, underleverantör till Valiguard AB där han tidigare varit både VD och tekniskt ansvarig. Torbjörns roll i Valiguard idag är som senior advisor och teknisk bedömare för BRC Food. Många av våra medlemmar säkert känner igen Torbjörn […]
HACCP för IP Livsmedel – live online
TEMA: HACCP – vi går också igenom de nya kraven i IP Livsmedel Utbildare: Våra experter/ Revisorerna Anna Linse Löfgren från INTERTEK Indelas: Har produktion Ej produktion Workshop ingår! Så här tyckte deltagarna i livsmedelsnätverket om vår föreläsning HACCP tidigare i höst! “Bra repetition av innehållet – Högt kunskapsläge på föreläsaren – Koncist och konkret. […]
Återblick – FÖRDJUPNING I DE NYA KRAVEN I IP LIVSMEDEL som börjar gälla 1 jan 2021
CERTIFIERINGSNYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJAR GÄLLA FROM 1 JAN 2021 ONLINEMÖTET FICK HÖGSTA BETYG!Vad tyckte du om att ha onlinemöte? Betyget från deltagarna är 4,9 av 5,0! ✅ DEN 25 NOV NYHETSUTBILDNING IP LIVSMEDEL & FÖRDJUPNING I DE NYA KRAVEN Den 25 nov var det dags för nästa del i vår fördjupning om de […]
Hållbarhet för livsmedelsbranschen – Onlinemöte
Onlinemöte i det digitala nätverket TEMA: Återkommer NÄTVERKSGRUPP: Hållbarhet för livsmedelsbranschen
Kvalitet OnLine Livsmedel- Onlinemöte
Onlinemöte i Kvalitet OnLine Livsmedel nätverk – så snart det är möjligt ses vi ute på olika värdföretag TEMA: Återkommer NÄTVERKSGRUPP: Kvalitet OnLine Livsmedel
TEMA: Metoder för att räkna ut klimatavtryck. Hållbarhet för livsmedelsbranschen – Onlinemöte
Onlinemöte i det digitala nätverket TEMA: Metoder för att räkna ut klimatavtryck Expert: Britta Florén som idag arbetar på RISE Jordbruk och livsmedel har 20 års erfarenhet från miljöarbete tillsammans med olika aktörer i livsmedelskedjan. Britta är ansvarig för RISE klimatdatabas för livsmedel och har de senaste fem åren arbetat mer inriktat mot att utveckla […]
Allerginätverk med märkning – TEMA: Fri från-märkning – Onlinemöte
START AV NYTT NÄTVERK – Allerginätverk med märkning – Läs mer här– INTRESSERAD – fyll i EJ MEDLEM/INTRESSERAD TEMA: Fri från-märkning – Vad behöver vara uppfyllt för att man ska kunna påstå att ett livsmedel är fritt från en eller flera allergena ingredienser? NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelverket […]
Återblick – TEMA: Fri från märkning
TEMA: Fri från-märkning Vad behöver vara uppfyllt för att man ska kunna påstå att ett livsmedel är fritt från en eller flera allergena ingredienser? NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelsverket TIPS! Sista kontrollfrågan! Vågar du låta din allergiska vän äta av produkten? Om man tvivlar på den frågan så […]
Återblick – TEMA: Att sätta mikrobiologiska gränsvärden – Hur gör man det?
TEMA: ATT SÄTTA MIKROBIOLOGISKA GRÄNSVÄRDEN!ATT GÖRA DEN PERFEKTA SPECIFIKATIONEN – Hur gör man det?MEDVERKANDE FÖRELÄSARE/EXPERT:Lena Tryggvason, Technical Manager Microbiologi, EUROFINS Mötet i korthet: Lena Persson hälsade välkomna till dagens nätverksträff. Lena Tryggvason från Eurofins höll sin presentation om mikrobiologiska gränsvärden och efter det blev det frågestund. Gruppdiskussioner utifrån frågorna: Får ett gränsvärde överskridas? Hur ska trendvärden […]
Återblick – TEMA: HÅLLBARHET – Leverantörsbedömningar/leverantörskrav
TEMA: HÅLLBARHET – leverantörsbedömningar/leverantörskrav MEDVERKANDE FÖRELÄSARE/EXPERT: THOMAS BERGMARK Arbetat inom IKEA-koncernen i 22 år och 9 år som global hållbarhetschef. Driver idag Bergmark Sustainability, www.bergmark-sustainability.com NÄTVERKSLEDARE: Marie Gelhaar Mötet i korthet Marie Gelhaar hälsade alla välkomna och det blev en presentationsrunda bland deltagarna. Thomas presenterade sig och pratade bland annat om hur arbetet med hållbarhet kan […]