ÅTERBLICK- Klimatberäkningar med workshop- det man mäter kan man påverka!

Den 14 okt 8.30-10.30 Klimatberäkningar med workshop Genomgång av följande: Efter en film från ZeroMission med tema klimatberäkningar och resor hade vi en diskussion om hur man kommer igång med sitt hållbarhetsarbete. Ingen av de deltagande företagen hade börjat med att räkna på klimatavtryck, det finns inte tid och resurser avsatta. Vi gick igenom Var […]

ÅTERBLICK- GRATIS WEBINAR! Snabbmetoder för livsmedelsindustrin – TRIOLAB – partnerevent

 ATP-mätning Allergener Listeria Generell mikrobiologi GRATIS WEBINAR! EXPERT/PARTNER inbjudan – Triolab Anna Alftenius på Estrella berättade om hur de jobbar med Triolabs snabbmetoder. Mer än 40 deltagare från olika företag deltog på detta onlinemöte.  Vi gick igenom följande snabbmetoder:  ATP Teori om ATP Vad är ATP? Varför vill man mäta det? Våra ATP-mätare: MVP Icon […]

ÅTERBLICK- TEMA: Avvikelsehantering -Avvikelseprocessen måste göra skillnad! onlinemöte

Expert/Föreläsare:  Magnus Bergström från Team Bergström & Hellqvist AB Vi var ca 30 deltagare, Återigen högt betyg på våra möten i Zoom. Sagt från deltagare “Konkret och koncist!” , “Härligt engagemang från Magnus”   AVVIKELSEHANTERING – Avvikelseprocessen måste göra skillnad!  Genomgång av följande: Magnus Bergström från Team Bergström & Hellqvist AB visade oss hur vi kan […]

ÅTERBLICK -TEMA: Hållbara transporter-vilka krav kan vi ställa? onlinemöte

👤TALARE/MEDLEM Johan Evertsson, Quality & Sustainability Manager på FoodTankers AB 👤TALARE/MEDLEM Camilla Eklöf,Nordic QA & Sustainability Manager at HAVI Sweden 👤GRUPPLEDARE Hållbarhetsnätverket, Thomas Bergmark, Bergmark Sustainability AB Johan Evertsson, Quality & Sustainability Maganger FoodTankers AB Camilla Eklöf, Nordic QA & Sustainability Manager at HAVI Sweden Gruppledare Hållbarhetsnätverket, Thomas Bergmark, Bergmark Sustainability AB 15 deltagare från […]

Återblick- TEMA: Nyheter i standarder- EU Ekologiskt- IFS Food – FSSC 22000- onlinemöte

TEMA: Nyheter i standarder- EU Ekologiskt- IFS Food – FSSC 22000- 6 maj Talare/revisorer:FSSC 22000- Anna Linse Löfgren, INTERTEKEU-Ekologiskt – Sophie Albrektsson, INTERTEKIFS Food – Jessica Eriksson, SAI GLOBAL/Valiguard 18 deltagare från olika företag deltog på denna träff. FSSC 22000 VER 5.1 började gälla den 1 januari, en stor förändring för certifieringsföretagen som måste ha […]

Återblick – IP Livsmedel fördjupning Återkallelse – Massbalans-Spårbarhet – Onlinemöte

Expert/gruppledare IP Livsmedel: Christina Jalneskog, Cick’it kvalite’ Support & Utveckling f.d. revisor FÖRDJUPNING I ÅTERKALLELSE, MASSBALANS,SPÅRBARHET, 4 MAJÅterblick, Onlinemöte Återigen högt betyg på våra möten i Zoom 4,5 av 5,0.Sagt från deltagare “Bra genomgång och workshop där man fick diskutera ett case.”, “Ni är väldigt bra och proffsiga. Tack för en bra utbildning!”.  MASSBALANSBERÄKNING?Fråga gällande massbalansberäkning […]

Återblick – Digital Storträff Kvalitet OnLine – Favoriter i repris

Åter högsta betyg på våra onlinemöten i Zoom 4,5 av 5,0.  Programpunkter DEL 1: Nyheter och fördjupning  IP Livsmedel DEL 2:Hållbara förpackningar DEL 2: Hållbarhet- Leverantörsbedömning/Leverantörskrav DEL 3: Nyheter i FSSC 22000 ver 5.1 ————————————— DEL1: FÖRDJUPNING I DE NYA KRAVEN I IP LIVSMEDEL NYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJADE GÄLLA FROM 1 JAN 2021 […]

Återblick – HACCP för IP Livsmedel – live online

Den 9 februari 2021 var det dags för nätverksträffen HACCP för IP Livsmedel. Morgonens föreläsare och expert var Anna Linse Löfgren, revisor på Intertek. Ett tiotal deltagare från flera olika spännande företag deltog på denna träff inom nätverksgruppen IP Livsmedel. Vad tyckte deltagarna? På frågan “Vad tyckte du – blev dina förväntningar uppfyllda?” blev betyget […]