Den 14 okt 8.30-10.30 Klimatberäkningar med workshop
Hur gör Leksands Knäckebröd?
PROGRAMKl 8.30 Startar med (inspelning från den 3 sept)
Klimatberäkning -det man mäter kan man påverka. PARTNEREVENT med ZeroMission.
Från livsmedelsindustrin kan du lyssna på hur Annika Sund, Leksandsbröd, med flera beräknar klimatpåverkan.
Välkommen till ett seminarium som visar hur ni praktiskt kan mäta er verksamhets klimatpåverkan. 
Kl. 9.30 WORKSHOP KLIMATBERÄKNINGAR – hur gör du?

– Hur räknar du ut din verksamhets klimatavtryck?
– Vilken beräkningsgrund för klimatavtryck använder ni?
– Var hittar du information avseende klimatavtryck?
– Vilka metoder använder ni?
– Aktiviteter för att få med sig personalen – vilka använder du?

Gruppledare Tomas Bergmark – Bergmark Sustainability AB 
Workshop ingår!

Onlinemöte i Kvalitet OnLines nätverksgrupper
– Kvalitet OnLine Livsmedel,
– IP Livsmedel
– Hållbarhet för livsmedelsbranschen

Talare från föreläsningen från livsmedelsindustrin : Annika Sund på Leksands Knäckebröd AB berättar om sina erfarenheter hur det är att mäta sin verksamhets klimatpåverkan.

Annika Sund, Leksands Knäckebröd AB, marknadschef

 

Thomas Bergmark 
 Thomas Bergmark, grupp och workshopledare- hållbarhet för livsmedelsbranschen. 

Medlemmar anmäler sig i medlemsportalen.