ÅTERBLICK- Material i kontakt med livsmedel – vilka lagar måste följas?

Lisalott Gabro från Intertek går igenom vilka lagar som gäller och vilka som måste följas Den 7:e dec 8.30-10.30 Föreläsare/expert INTERTEK: Lisalott Gabro, Business Unit Manager, Health, Environmental & Regulatory Services (HERS)7 Vi var ca 25 st! Mycket nöjda deltagare. Några kommentarer: Allt var väldigt bra, informationen från Intertek samt gruppövningen efteråt. Jättebra föreläsare, tydlig och kunnig. Vi […]

ÅTERBLICK- TEMA: Avvikelsehantering -Avvikelseprocessen måste göra skillnad! onlinemöte

Expert/Föreläsare:  Magnus Bergström från Team Bergström & Hellqvist AB Vi var ca 30 deltagare, Återigen högt betyg på våra möten i Zoom. Sagt från deltagare “Konkret och koncist!” , “Härligt engagemang från Magnus”   AVVIKELSEHANTERING – Avvikelseprocessen måste göra skillnad!  Genomgång av följande: Magnus Bergström från Team Bergström & Hellqvist AB visade oss hur vi kan […]

ÅTERBLICK -TEMA: Hållbara transporter-vilka krav kan vi ställa? onlinemöte

👤TALARE/MEDLEM Johan Evertsson, Quality & Sustainability Manager på FoodTankers AB 👤TALARE/MEDLEM Camilla Eklöf,Nordic QA & Sustainability Manager at HAVI Sweden 👤GRUPPLEDARE Hållbarhetsnätverket, Thomas Bergmark, Bergmark Sustainability AB Johan Evertsson, Quality & Sustainability Maganger FoodTankers AB Camilla Eklöf, Nordic QA & Sustainability Manager at HAVI Sweden Gruppledare Hållbarhetsnätverket, Thomas Bergmark, Bergmark Sustainability AB 15 deltagare från […]

Återblick- TEMA: Nyheter i standarder- EU Ekologiskt- IFS Food – FSSC 22000- onlinemöte

TEMA: Nyheter i standarder- EU Ekologiskt- IFS Food – FSSC 22000- 6 maj Talare/revisorer:FSSC 22000- Anna Linse Löfgren, INTERTEKEU-Ekologiskt – Sophie Albrektsson, INTERTEKIFS Food – Jessica Eriksson, SAI GLOBAL/Valiguard 18 deltagare från olika företag deltog på denna träff. FSSC 22000 VER 5.1 började gälla den 1 januari, en stor förändring för certifieringsföretagen som måste ha […]

Återblick – IP Livsmedel fördjupning Återkallelse – Massbalans-Spårbarhet – Onlinemöte

Expert/gruppledare IP Livsmedel: Christina Jalneskog, Cick’it kvalite’ Support & Utveckling f.d. revisor FÖRDJUPNING I ÅTERKALLELSE, MASSBALANS,SPÅRBARHET, 4 MAJÅterblick, Onlinemöte Återigen högt betyg på våra möten i Zoom 4,5 av 5,0.Sagt från deltagare “Bra genomgång och workshop där man fick diskutera ett case.”, “Ni är väldigt bra och proffsiga. Tack för en bra utbildning!”.  MASSBALANSBERÄKNING?Fråga gällande massbalansberäkning […]

Återblick – Digital Storträff Kvalitet OnLine – Favoriter i repris

Åter högsta betyg på våra onlinemöten i Zoom 4,5 av 5,0.  Programpunkter DEL 1: Nyheter och fördjupning  IP Livsmedel DEL 2:Hållbara förpackningar DEL 2: Hållbarhet- Leverantörsbedömning/Leverantörskrav DEL 3: Nyheter i FSSC 22000 ver 5.1 ————————————— DEL1: FÖRDJUPNING I DE NYA KRAVEN I IP LIVSMEDEL NYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJADE GÄLLA FROM 1 JAN 2021 […]

Återblick – HACCP för IP Livsmedel – live online

Den 9 februari 2021 var det dags för nätverksträffen HACCP för IP Livsmedel. Morgonens föreläsare och expert var Anna Linse Löfgren, revisor på Intertek. Ett tiotal deltagare från flera olika spännande företag deltog på denna träff inom nätverksgruppen IP Livsmedel. Vad tyckte deltagarna? På frågan “Vad tyckte du – blev dina förväntningar uppfyllda?” blev betyget […]

Återblick – TEMA: Metoder för att räkna ut klimatavtryck. Hållbarhet för livsmedelsbranschen – Onlinemöte

Den 11 februari 2021 var det dags för en nätverksträff på ämnet Metoder för att räkna ut klimatavtryck. Morgonens föreläsare och expert var Britta Florén från RISE och nätverksledare för nätverket Hållbarhet för livsmedelsbranschen var Thomas Bergmark. Drygt 20 deltagare från många olika spännande företag deltog på denna träff. Vad tyckte deltagarna? På frågan “Vad […]