Återblick – Kvalitet OnLine – TEMA: HACCP Fördjupning i kraven i standarder bl.a ISO 22000 nya kraven – Onlinemöte

Teknisk hjälp och IT-support: Johani Karonen, Högskolan Skövde som var guld värd än en gång! – TEMA: HACCP fördjupning kraven i de olika standarderna bl.a. genomgång ISO 22000 nya kraven – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i medlemsportalen Workplace 40 deltagare anmälda – vi var nästan 30 som deltog DELTAGANDE EXPERT/FÖRELÄSARE: […]

Återblick – Kvalitet OnLine Livsmedel – TEMA: Digitala hjälpmedel och framtidens arbetssätt – vilka verktyg använder du? – Onlinemöte

SKULLE DU OCKSÅ VILJA HA EN BÄRBAR DATOR I PRODUKTIONEN? Evalotte Dahlgren, Saturnus AB berättade om programmet Lucidchart som de använder för processerna i produktionen! Startade med Ipads i produktionen! SAGT FRÅN EN DELTAGARE: Mycket intressant att få veta mer om vilka digitala hjälpmedel som finns och nyttigt att få information från någon som använder det […]

Återblick – Hållbarhet – TEMA: Hållbara förpackningar- vilka är hållbara? – Onlinemöte

TEMA: Hållbara förpackningar- vilka är hållbara? Behövs alla förpackningar. Är det klimatsmart att köpa inplastad gurka/ost? EXPERT/TALARE: HELÉN WILLIAMS –Karlstads Universitet . Docent i miljö- och energisystem vid Karlstads universitet – arbetat med hållbara förpackningar sedan 2008! FRÅN EN DELTAGARE: • Intressant föreläsning. Jag har förstått att området hållbara förpackningar är komplext, men nu förstår jag […]

Återblick nätverksträffar september 2019 – Avvikelsehantering med rotorsaksanalys

TEMA: Avvikelsehantering med rotorsaksanalys – Hur får vi liv i avvikelsehanteringen? Medverkande expert : WORKSHOP DISKUSSIONSFRÅGOR: System för att dokumentera avvikelser Hur får man folk att logga avvikelser? Hur engagera ledningen Hur gör man beräkningar på kostnaderna För medlemmar Allt genomgånget material, rapport och bilder från nätverksträffarna finns i vår Workplace-portal i de lokala grupperna. […]

Återblick nätverksträffar mars 2019 – Food Safety Culture

  TEMA: Food Safety Culture  – hur kan vi göra detta arbete ”mätbart” för att bedöma utveckling och förbättringar? Medverkande expert : Workshop: Vad ska en policy innehålla och vad ska vi mäta? För medlemmar Allt genomgånget material, rapport och bilder från nätverksträffarna finns i vår Workplace-portal i de lokala grupperna. Foton Från träffarna