Återblick – Digital Storträff Kvalitet OnLine – Favoriter i repris

Åter högsta betyg på våra onlinemöten i Zoom 4,5 av 5,0.  Programpunkter DEL 1: Nyheter och fördjupning  IP Livsmedel DEL 2:Hållbara förpackningar DEL 2: Hållbarhet- Leverantörsbedömning/Leverantörskrav DEL 3: Nyheter i FSSC 22000 ver 5.1 ————————————— DEL1: FÖRDJUPNING I DE NYA KRAVEN I IP LIVSMEDEL NYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJADE GÄLLA FROM 1 JAN 2021 […]

Återblick – HACCP för IP Livsmedel – live online

Den 9 februari 2021 var det dags för nätverksträffen HACCP för IP Livsmedel. Morgonens föreläsare och expert var Anna Linse Löfgren, revisor på Intertek. Ett tiotal deltagare från flera olika spännande företag deltog på denna träff inom nätverksgruppen IP Livsmedel. Vad tyckte deltagarna? På frågan “Vad tyckte du – blev dina förväntningar uppfyllda?” blev betyget […]

Återblick – TEMA: Metoder för att räkna ut klimatavtryck. Hållbarhet för livsmedelsbranschen – Onlinemöte

Den 11 februari 2021 var det dags för en nätverksträff på ämnet Metoder för att räkna ut klimatavtryck. Morgonens föreläsare och expert var Britta Florén från RISE och nätverksledare för nätverket Hållbarhet för livsmedelsbranschen var Thomas Bergmark. Drygt 20 deltagare från många olika spännande företag deltog på denna träff. Vad tyckte deltagarna? På frågan “Vad […]

Återblick – Kvalitet OnLine – TEMA: HACCP Fördjupning i kraven i standarder bl.a ISO 22000 nya kraven – Onlinemöte

Teknisk hjälp och IT-support: Johani Karonen, Högskolan Skövde som var guld värd än en gång! – TEMA: HACCP fördjupning kraven i de olika standarderna bl.a. genomgång ISO 22000 nya kraven – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i medlemsportalen Workplace 40 deltagare anmälda – vi var nästan 30 som deltog DELTAGANDE EXPERT/FÖRELÄSARE: […]

Återblick – NYHETSUTBILDNING – IP LIVSMEDEL genomgång standarduppdatering som börjar gälla 1 jan! – Onlinemöte

  Återblick  –  NYHETSUTBILDNING!CERTIFIERINGSNYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJAR GÄLLA FROM 1 JAN. 2021 ONLINE-utbildningLäs mer här: Inbjudan och program- nyhetsutbildning IP Livsmedel Uppdat eringar i IP-Livsmedels standarden som gäller från 2021-01-01. Ca 40 företag hade bokat vilket får ses som att det är ett område som berör verksamheterna och att det finns frågetecken att […]

Återblick – TEMA: Fri från märkning

TEMA: Fri från-märkning Vad behöver vara uppfyllt för att man ska kunna påstå att ett livsmedel är fritt från en eller flera allergena ingredienser? NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelsverket TIPS! Sista kontrollfrågan! Vågar du låta din allergiska vän äta av produkten? Om man tvivlar på den frågan så […]

Återblick – Kvalitet OnLine Livsmedel – TEMA: Digitala hjälpmedel och framtidens arbetssätt – vilka verktyg använder du? – Onlinemöte

SKULLE DU OCKSÅ VILJA HA EN BÄRBAR DATOR I PRODUKTIONEN? Evalotte Dahlgren, Saturnus AB berättade om programmet Lucidchart som de använder för processerna i produktionen! Startade med Ipads i produktionen! SAGT FRÅN EN DELTAGARE: Mycket intressant att få veta mer om vilka digitala hjälpmedel som finns och nyttigt att få information från någon som använder det […]