Återblick- TEMA: Nyheter i standarder- EU Ekologiskt- IFS Food – FSSC 22000- onlinemöte

TEMA: Nyheter i standarder- EU Ekologiskt- IFS Food – FSSC 22000- 6 maj Talare/revisorer:FSSC 22000- Anna Linse Löfgren, INTERTEKEU-Ekologiskt – Sophie Albrektsson, INTERTEKIFS Food – Jessica Eriksson, SAI GLOBAL/Valiguard 18 deltagare från olika företag deltog på denna träff. FSSC 22000 VER 5.1 började gälla den 1 januari, en stor förändring för certifieringsföretagen som måste ha […]

Återblick – IP Livsmedel fördjupning Återkallelse – Massbalans-Spårbarhet – Onlinemöte

Expert/gruppledare IP Livsmedel: Christina Jalneskog, Cick’it kvalite’ Support & Utveckling f.d. revisor FÖRDJUPNING I ÅTERKALLELSE, MASSBALANS,SPÅRBARHET, 4 MAJÅterblick, Onlinemöte Återigen högt betyg på våra möten i Zoom 4,5 av 5,0.Sagt från deltagare “Bra genomgång och workshop där man fick diskutera ett case.”, “Ni är väldigt bra och proffsiga. Tack för en bra utbildning!”.  MASSBALANSBERÄKNING?Fråga gällande massbalansberäkning […]

Återblick – Digital Storträff Kvalitet OnLine – Favoriter i repris

Åter högsta betyg på våra onlinemöten i Zoom 4,5 av 5,0.  Programpunkter DEL 1: Nyheter och fördjupning  IP Livsmedel DEL 2:Hållbara förpackningar DEL 2: Hållbarhet- Leverantörsbedömning/Leverantörskrav DEL 3: Nyheter i FSSC 22000 ver 5.1 ————————————— DEL1: FÖRDJUPNING I DE NYA KRAVEN I IP LIVSMEDEL NYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJADE GÄLLA FROM 1 JAN 2021 […]

PARTNERINBJUDAN – Fokusera på kvalitetsbristkostnader och leverera mer till en lägre kostnad!

PARTNERINBJUDAN SANDHOLM ASSOCIATES – Lars Sörqvist GRATIS WEBINAR! EXPERT/PARTNER inbjudan – SANDHOLM ASSOCIATES ANMÄLAN – ANMÄL DIG VIA SANDHOLM ASSOCIATES FORMULÄR: https://sandholmassociates.lime-forms.se/forms/yE9jzpFhM2KJvstqJ4dq   Tema: Förstå förbättringsarbetet och uppnå högre kvalitet till en lägre kostnad!  1. Fokusera på kvalitetsbristkostnader och leverera mer till en lägre kostnad! Seminariet leds av Lars Sörqvist  2. Tvärfunktionell utveckling av verksamhetens […]

Digital storträff Kvalitet OnLine – Favoriter i repris!

Nu är programmet klart! – NYHETSUTBILDNING IP LIVSMEDEL – HÅLLBARA FÖRPACKNINGAR– LEVERANTÖRSBEDÖMNING/LEVERANTÖRSKRAV– NYHETER I FSSC 22000 GRATIS FÖR ALLA MEDLEMMAR I KVALITET ONLINES OLIKA NÄTVERKSGRUPPER!EJ MEDLEM? LÄS MER NEDAN OM VÅRT PROVA PÅ-MEDLEMSKAP. Vi repeterar/visar inspelad föreläsning från tidigare träffar GRATIS DELTAGANDE PÅ NYHETSUTBILDNING IP LIVSMEDEL FÖR DIG SOM ÄR IP LIVSMEDEL-CERTIFIERAD. ANMÄLAN GRATIS DELTAGANDE  Har du […]

Leverantörsutveckling för Hållbara Affärer – utbildning – live online

OBS: 1 dag – fördelade på 2 halvdagar med workshop på ditt företag mellan utbildningsdagarna Datum: 27 maj kl. 8.30-12.00 samt 3 juni kl. 8.30-12.00 Kraven på transparent information om våra livsmedels innehåll och ursprung bara ökar. För att säkerställa att produktion sker på ett hållbart sätt har aktörer i leverantörskedjan en avgörande roll för hur […]

HACCP-utveckling! Inklusive workshop – uppdatera ert system – live online

Där ni granskar och utvecklar ert egna system – ta chansen att utbilda er HACCP-grupp genom denna utbildning med workshop! Tid: En heldag och en halvdag – Max. 20 deltagare Den 11 mars kl 9.00 – 15.00 – heldag Den 12 mars kl 9.00 – 12.00 – halvdag Senaste inom HACCP, vi vill uppdatera och inspirera […]

HACCP – heldag – ingår workshop – live online

25 mars 2021 Heldag kl. 9.00-15.00 Senaste och mest grundläggande inom HACCP, vi vill uppdatera, lära och inspirera Er! Väl implementerad och genomförd HACCP skyddar företagets verksamhet och varumärket och framför allt företagets kunder och slutkonsumenter. I takten med att samhället utvecklas och medvetenheten ökar hos konsumenter, kunder, myndigheter och företagsägare så ställs det allt […]

Återblick – HACCP för IP Livsmedel – live online

Den 9 februari 2021 var det dags för nätverksträffen HACCP för IP Livsmedel. Morgonens föreläsare och expert var Anna Linse Löfgren, revisor på Intertek. Ett tiotal deltagare från flera olika spännande företag deltog på denna träff inom nätverksgruppen IP Livsmedel. Vad tyckte deltagarna? På frågan “Vad tyckte du – blev dina förväntningar uppfyllda?” blev betyget […]