Kommande kurser/utbildningar våren 2023
Kursmaterial och presentation är alltid på svenska Du som är medlem i Kvalitet OnLine får 10% rabatt Kommande kurser – läs mer: FSSC 22000 onlinekurs 21 och 22 februari Mikrobiologi – En djupdykning i biologiska livsmedelsrisker modul 1 och 2; 1 och 2 mars HACCP Workshop (Level 3); Lillestrøm 7-9 Mars, onlinekurs 8 och 9 juni HACCP […]
Återblick – Webinar – Food Fraud – livsmedelsbedrägeri/livsmedelsfusk
Food Fraud– livsmedelsbedrägerier/livsmedelsfusk • Vad är livsmedelsbedrägeri?• Vad är sårbarhetsanalys?• Food fraud kategorier och identifiering av livsmedelsbedrägerier• Plan för att förebygga livsmedelsbedrägerier Vi håller en fördjupad utbildning 18-19 april – onlinekurs Food Fraud – Livsmedelsbedrägeri >> Läs mer här Vi var ca 40-tal medlemmar! Mycket uppskattat! Några kommentarer från deltagarna: Tack för väl genomtänkt presentation […]
Food Fraud: Bästa praxis för hur man hanterar risker relaterade till matbedrägerier
Norsk föreläsare, presentation (PPT) på svenska Platser finns kvar! Live online kurs – 2 moduler a 3,5 timmarDatum: 7 & 8 september På den här kursen presenterar vi bästa praxis för hur man hanterar risker relaterade till matfusk. Vi granskar metodik och visar metoder/verktyg som kan användas för att genomföra sårbarhetsanalyser i praktiken.Deltagarna får tillgång till förbättrade […]
HACCP workshop 3 dagars kurs (Level 3):En praktiskt inriktad kurs med internationellt erkänd kursplan och behörighet
Norsk föreläsare, presentation (PPT) på svenska 1- 3 november / Fysisk kurs i Lilleström /Norge)
HACCP introduktion (Level 2): Live onlinekurs med internationellt erkänd kursplan och behörighet
Norsk föreläsare, presentation (PPT) på svenska 8 & 9november / Live online kurs – 2 moduler a 4 timmar
Utbildning klimatberäkningar – hur räknar jag – sätta mål och upprätta åtgärdsplaner!
Två utbildningsdagar ingår! 1: Tid: 1 mars kl.8.30-11.00 – Klimatberäkningar fortsättning 2: Tid: 15 mars kl.8.30-11.00 – Klimatberäkningar att sätta mål och upprätta åtgärdsplaner. Fortsättning från den 1 februari. Ingår inspelat webbinarium om du inte deltog den 1 febr. PROGRAM 1 MARS: Klimatberäkningar fortsättning Vi går igenom Redovisning av hemuppgift från möte Övrig energiförbrukning, hur […]
Märkningsutbildning – Livsmedlets beteckning
Utbildning – LIVE ONLINE MED HERAX FOOD SOLUTIONS! Tag chansen och ställ dina frågor under utbildningen! Livsmedlets beteckning – en fördjupningskurs för dig som ansvarar för märkningen av färdigförpackade livsmedel LIVSMEDLETS BETECKNINGBeteckning är det namn som beskriver livsmedlet, och måste alltid finnas med i märkningen. Syftet med utbildningen är att ge fördjupade kunskaper i hur […]
Märkningsutbildning – Ingredienser och ingrediensförteckning
Utbildning – LIVE ONLINE MED HERAX FOOD SOLUTIONS! Tag chansen och ställ dina frågor under utbildningen! Ingredienser och ingrediensförteckning – en fördjupningskurs för dig som ansvarar för märkningen av färdigförpackade livsmedel Utbildning: Märkning- Ingredienser och ingrediensförteckningSyftet med utbildningen är att ge dig fördjupade kunskaper i hur ingredienser ska anges i märkningen. Du kommer få lära […]
Leverantörsutveckling för Hållbara Affärer – utbildning – live online
OBS: 1 dag – fördelade på 2 halvdagar med workshop på ditt företag mellan utbildningsdagarna Datum: 27 maj kl. 8.30-12.00 samt 3 juni kl. 8.30-12.00 Kraven på transparent information om våra livsmedels innehåll och ursprung bara ökar. För att säkerställa att produktion sker på ett hållbart sätt har aktörer i leverantörskedjan en avgörande roll för hur […]
HACCP-utveckling! Inklusive workshop – uppdatera ert system – live online
Där ni granskar och utvecklar ert egna system – ta chansen att utbilda er HACCP-grupp genom denna utbildning med workshop! Tid: En heldag och en halvdag – Max. 20 deltagare Den 11 mars kl 9.00 – 15.00 – heldag Den 12 mars kl 9.00 – 12.00 – halvdag Senaste inom HACCP, vi vill uppdatera och inspirera […]