Food Fraud: Bästa praxis för hur man hanterar risker relaterade till matbedrägerier
Norsk föreläsare, presentation (PPT) på svenska Platser finns kvar! Live online kurs – 2 moduler a 3,5 timmarDatum: 7 & 8 september På den här kursen presenterar vi bästa praxis för hur man hanterar risker relaterade till matfusk. Vi granskar metodik och visar metoder/verktyg som kan användas för att genomföra sårbarhetsanalyser i praktiken.Deltagarna får tillgång till förbättrade […]
HACCP introduktion (Level 2): Live onlinekurs med internationellt erkänd kursplan och behörighet
Norsk föreläsare, presentation (PPT) på svenska 8 & 9november / Live online kurs – 2 moduler a 4 timmar
ÅTERBLICK! Allergikontroll och gränsvärden – när ska man markera med spår av eller inte?
Återblick, Onlinemöte Tid: 15 mars kl.8.30-11.00 Föreläsare/expert: Trond Stokmo är seniorkonsult och har specialistkompetens inom allergenhantering både i teorin och i praktiken. VITAL står för Voluntary Incidental Allergen Labelling. Trond presenterade hur programmet VITAL allergenkalkylator kan användas för att göra bedömningar av om märkningen spår av behövs eller ej. Det används för att uppskatta en […]
Återblick – Kvalitet OnLine – TEMA: HACCP Fördjupning i kraven i standarder bl.a ISO 22000 nya kraven – Onlinemöte
Teknisk hjälp och IT-support: Johani Karonen, Högskolan Skövde som var guld värd än en gång! – TEMA: HACCP fördjupning kraven i de olika standarderna bl.a. genomgång ISO 22000 nya kraven – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i medlemsportalen Workplace 40 deltagare anmälda – vi var nästan 30 som deltog DELTAGANDE EXPERT/FÖRELÄSARE: […]
Återblick – Kvalitet OnLine Livsmedel – TEMA: Digitala hjälpmedel och framtidens arbetssätt – vilka verktyg använder du? – Onlinemöte
SKULLE DU OCKSÅ VILJA HA EN BÄRBAR DATOR I PRODUKTIONEN? Evalotte Dahlgren, Saturnus AB berättade om programmet Lucidchart som de använder för processerna i produktionen! Startade med Ipads i produktionen! SAGT FRÅN EN DELTAGARE: Mycket intressant att få veta mer om vilka digitala hjälpmedel som finns och nyttigt att få information från någon som använder det […]
Återblick Onlinemöte & start av nytt nätverk hållbarhet – TEMA Hållbar matproduktion – hur kan vi minska matsvinnet?
Nu har vi haft det andra onlinemötet. Samma höga betyg 4,3 av5! – HÅLLBAR MATPRODUKTION – HUR KAN VI MINSKA MATSVINNET? – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i gruppen TEMA-träffar. Det nya DIGITALA nätverket – Hållbarhet för livsmedelsbranschen är nu på gång att starta och du som medlem får TESTA DETTA […]
Återblick – Hållbarhet – TEMA: Hållbara förpackningar- vilka är hållbara? – Onlinemöte
TEMA: Hållbara förpackningar- vilka är hållbara? Behövs alla förpackningar. Är det klimatsmart att köpa inplastad gurka/ost? EXPERT/TALARE: HELÉN WILLIAMS –Karlstads Universitet . Docent i miljö- och energisystem vid Karlstads universitet – arbetat med hållbara förpackningar sedan 2008! FRÅN EN DELTAGARE: • Intressant föreläsning. Jag har förstått att området hållbara förpackningar är komplext, men nu förstår jag […]
Onlinemöte & start av nytt nätverk hållbarhet – TEMA Hållbar matproduktion – hur kan vi minska matsvinnet?
Succé! Kvalitet OnLine Sverigemöte – resultat 4,3 av 5! Alla nätverken på en och samma gång med lokala grupprum! Nu när nätverksträffarna blivit inställda har vi Onlinemöte med tema. Vi kommer att ha nätverksträffar och rundvandringar när detta är möjligt! NÄSTA ONLINEMÖTE och START AV NYTT NÄTVERK – Hållbarhet för livsmedelsbranschen – Kvalitet OnLine! TEMA/ÄMNE: […]
SKYPE- Food Fraud/Livsmedelsbedrägerier- Rikard, Bergström & Hellqvist – medlemsförmån Kvalitet OnLine!
Vi delar med oss av våra erfarenheter och kunskap – tillsammans hjälper vi varandra! HEMUPPGIFT: Vilka är våra största knäckfrågor relaterat till riskhantering livsmedelsbedrägeri?
SKYPE- uppföljning nyheter – BRC ver 8 Intertek- medlemsförmån!
Intertek svarar på frågor om nyheterna i BRC ver. 8