Nu har vi haft det andra onlinemötet. Samma höga betyg 4,3 av5!

HÅLLBAR MATPRODUKTION – HUR KAN VI MINSKA MATSVINNET?
Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i gruppen TEMA-träffar.

Det nya DIGITALA nätverket – Hållbarhet för livsmedelsbranschen är nu på gång att starta och du som medlem får TESTA DETTA GRATIS.

TEMA: Hållbar matproduktion – hur kan vi minska matsvinnet?
Antal anmälda deltagare: 40

DELTAGANDE EXPERT/FÖRELÄSARE: Ann Nerlund, SYSAV – miljöpedagog föreläser om avfall, cirkulära affärsmodeller, hållbar produktion och hållbar utveckling.

Hur mycket vatten går det egentligen åt till en kopp kaffe?
Avfall uppstår i hela livsmedelskedjan, från producent till konsument. Ann Nerlund, miljöpedagog på Sysav, berättar utifrån ett avfallsperspektiv om de konsekvenser matproduktionen kan ha idag. Hon tar även upp hur vi kan tänka gällande att förebygga matsvinn.

INGICK WORKSHOP – Deltagarna delades in i smågrupper.
Hållbar matproduktion – hur kan vi minska matsvinnet?

– Var i din verksamhet uppstår det största svinnet?
– Hur kan vi förhindra svinnet?
-Vad behöver vi hjälp med och vad kan vi lösa själv?

Som medlem kan ni läsa om gruppdiskussionerna i medlemsportalen Workplace!
Allt material och redovisning från mötet finns i gruppen TEMA-träffar.

 

Lite bilder från dagens Onlinemöte!