Allerginätverk med märkning – TEMA: Fri från-märkning – Onlinemöte
START AV NYTT NÄTVERK – Allerginätverk med märkning – Läs mer här– INTRESSERAD – fyll i EJ MEDLEM/INTRESSERAD TEMA: Fri från-märkning – Vad behöver vara uppfyllt för att man ska kunna påstå att ett livsmedel är fritt från en eller flera allergena ingredienser? NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelverket […]
Frukostmingel med Kvalitet OnLine (första torsdagen i månaden) – mingla i ditt lokala nätverk så långt möjligt! – Onlinemöte
BOKA IN FÖRSTA TORSDAGEN I MÅNADEN – ÅTERKOMMANDE MINGEL ONLINE! Vem söker du kontakt med? Testa på att mingla online och testa verktyget Zoom! Ta chansen att ställa din fråga till dina nätverkskollegor! Ni blir indelade i era lokala nätverk: – Malmö – Helsingborg – Kristianstad – Göteborg – Stockholm Medlem: Anmäl dig i medlemsportalen […]
Återblick – TEMA: Fri från märkning
TEMA: Fri från-märkning Vad behöver vara uppfyllt för att man ska kunna påstå att ett livsmedel är fritt från en eller flera allergena ingredienser? NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelsverket TIPS! Sista kontrollfrågan! Vågar du låta din allergiska vän äta av produkten? Om man tvivlar på den frågan så […]
Återblick onlinemöte – Lunchmingel med Kvalitet OnLine – mingla i ditt lokala nätverk!
28 aug – MINGEL KVALITET ONLINE! Återkommande mingel 1:a torsdagen varje månad 9.00-9.45 (för medlemmar) Vem söker du kontakt med? Testa på att mingla online och testa verktyget Zoom! Ta chansen att ställa din fråga till dina nätverkskollegor! Ni blir indelade i era lokala nätverk: – Malmö – Helsingborg – Kristianstad – Göteborg – Stockholm
Återblick – TEMA: Att sätta mikrobiologiska gränsvärden – Hur gör man det?
TEMA: ATT SÄTTA MIKROBIOLOGISKA GRÄNSVÄRDEN!ATT GÖRA DEN PERFEKTA SPECIFIKATIONEN – Hur gör man det?MEDVERKANDE FÖRELÄSARE/EXPERT:Lena Tryggvason, Technical Manager Microbiologi, EUROFINS Mötet i korthet: Lena Persson hälsade välkomna till dagens nätverksträff. Lena Tryggvason från Eurofins höll sin presentation om mikrobiologiska gränsvärden och efter det blev det frågestund. Gruppdiskussioner utifrån frågorna: Får ett gränsvärde överskridas? Hur ska trendvärden […]
Återblick Onlinemöte & start av nytt nätverk hållbarhet – TEMA Hållbar matproduktion – hur kan vi minska matsvinnet?
Nu har vi haft det andra onlinemötet. Samma höga betyg 4,3 av5! – HÅLLBAR MATPRODUKTION – HUR KAN VI MINSKA MATSVINNET? – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i gruppen TEMA-träffar. Det nya DIGITALA nätverket – Hållbarhet för livsmedelsbranschen är nu på gång att starta och du som medlem får TESTA DETTA […]
Återblick – TEMA: HÅLLBARHET – Leverantörsbedömningar/leverantörskrav
TEMA: HÅLLBARHET – leverantörsbedömningar/leverantörskrav MEDVERKANDE FÖRELÄSARE/EXPERT: THOMAS BERGMARK Arbetat inom IKEA-koncernen i 22 år och 9 år som global hållbarhetschef. Driver idag Bergmark Sustainability, www.bergmark-sustainability.com NÄTVERKSLEDARE: Marie Gelhaar Mötet i korthet Marie Gelhaar hälsade alla välkomna och det blev en presentationsrunda bland deltagarna. Thomas presenterade sig och pratade bland annat om hur arbetet med hållbarhet kan […]
Återblick – Hållbarhet – TEMA: Hur jobbar andra med hållbarhet? (Nybörjare till expert) – Onlinemöte
4 sept – – Hållbarhet – hur jobbar andra?20 deltagare Vad var bra? Marie – Klart, tydligt, proffsigt. Dragningen var toppen. Zoom funkade kanon. Engagerade deltagare som inte bara lyssnar utan även bidrar aktivt. Definitionen på Hållbarhet gav en insikt om att man faktiskt arbetar med en hel del dock på olika nivåer. Presentationen som […]
Onlinemöte & start av nytt nätverk hållbarhet – TEMA Hållbar matproduktion – hur kan vi minska matsvinnet?
Succé! Kvalitet OnLine Sverigemöte – resultat 4,3 av 5! Alla nätverken på en och samma gång med lokala grupprum! Nu när nätverksträffarna blivit inställda har vi Onlinemöte med tema. Vi kommer att ha nätverksträffar och rundvandringar när detta är möjligt! NÄSTA ONLINEMÖTE och START AV NYTT NÄTVERK – Hållbarhet för livsmedelsbranschen – Kvalitet OnLine! TEMA/ÄMNE: […]
NYHET! Onlinemöte tema TACCP – hot & sabotage – Kvalitet OnLine Sverige
NYHET! Kvalitet OnLine Sverigemöte 23 april 2020 –för alla nätverken på en och samma gång! NY PUNKT! TEMA TACCP – hot & sabotage: Corona – hur är vi sårbara? Nu när nätverksträffarna blivit inställda kommer vi att ha temat på mars nätverksträff ONLINE för er alla medlemmar i hela Sverige på en och samma gång. […]