Kommande kurser/utbildningar våren 2023

Kursmaterial och presentation är alltid på svenska Du som är medlem i Kvalitet OnLine får 10% rabatt Kommande kurser – läs mer: FSSC 22000 onlinekurs  21 och 22 februari  Mikrobiologi – En djupdykning i biologiska livsmedelsrisker modul 1 och 2; 1 och 2 mars HACCP Workshop (Level 3); Lillestrøm 7-9 Mars, onlinekurs 8 och 9 juni HACCP […]

Webinar – Interna revisioner för BRC/FSSC 22000

För medlemmar i Kvalitet OnLine 21 april kl 9.00-10.00 TEMA: Internrevision för BRC/FSSC22000 Föreläsare:   Daniel Antonsen, Chef för industriella revisioner / Senior revisionschef Aquatiq Consult

Återblick – Webinar – Food Fraud – livsmedelsbedrägeri/livsmedelsfusk

Food Fraud– livsmedelsbedrägerier/livsmedelsfusk • Vad är livsmedelsbedrägeri?• Vad är sårbarhetsanalys?• Food fraud kategorier och identifiering av livsmedelsbedrägerier• Plan för att förebygga livsmedelsbedrägerier Vi håller en fördjupad utbildning 18-19 april – onlinekurs Food Fraud – Livsmedelsbedrägeri >> Läs mer här Vi var ca 40-tal medlemmar! Mycket uppskattat! Några kommentarer från deltagarna: Tack för väl genomtänkt presentation […]

ÅTERBLICK – Kvalitetsmål, avvikelser och förbättringsarbete – hur ska man få ihop allt? Partnerevent med Centuri

Datum: Den 30 sept – Webinar Kvalitetsmål, avvikelser och förbättringsarbete – hur ska man få ihop allt Riskanalys behöver en grundorsaksanalys och ger underlag för kvalitetsmål, kvalitetsmålen ger underlag för förbättringsåtgärder, förbättringsåtgärderna hjälper inte alltid utan ger det blir ändå avvikelser, vilka kopplas till de risker och mål man satt. Osv… Föreläsare från Centuri: – […]

Food Fraud: Bästa praxis för hur man hanterar risker relaterade till matbedrägerier

Norsk föreläsare, presentation (PPT) på svenska Platser finns kvar! Live online kurs – 2 moduler a 3,5 timmarDatum: 7 & 8 september På den här kursen presenterar vi bästa praxis för hur man hanterar risker relaterade till matfusk. Vi granskar metodik och visar metoder/verktyg som kan användas för att genomföra sårbarhetsanalyser i praktiken.Deltagarna får tillgång till förbättrade […]

ÅTERBLICK! Allergikontroll och gränsvärden – när ska man markera med spår av eller inte?

Återblick, Onlinemöte   Tid: 15 mars kl.8.30-11.00 Föreläsare/expert: Trond Stokmo är seniorkonsult och har specialistkompetens inom allergenhantering både i teorin och i praktiken. VITAL står för Voluntary Incidental Allergen Labelling. Trond presenterade hur programmet VITAL allergenkalkylator kan användas för att göra bedömningar av om märkningen spår av behövs eller ej. Det används för att uppskatta en […]

ÅTERBLICK – Vad är skillnaden mellan IP Livsmedel och en GFSI godkänd (BRC, IFS, FSSC 22000) standard?

Christina gick igenom likheter och skillnader mellan IP Livsmedel och en GFSI godkänd standard.  Expert/Föreläsare: Christina Behm Velenik Standardutvecklare/Projektedare Sigill kvalitetssystem AB Tid: 4 februari kl.8.30-10.30 Mycket uppskattat! Några kommentarer från deltagarna Koncist och väldigt öppen dialog. Tydlig info, man fick bättre bild om skillnaderna mellan IP och övriga standarder. Fanns bra chans att ställa […]