Klimatberäkningar med workshop- det man mäter kan man påverka!

Den 14 okt 8.30-10.30 Klimatberäkningar med workshop Hur gör Leksands Knäckebröd? PROGRAMKl 8.30 Startar med (inspelning från den 3 sept) Klimatberäkning -det man mäter kan man påverka. PARTNEREVENT med ZeroMission.Från livsmedelsindustrin kan du lyssna på hur Annika Sund, Leksandsbröd, med flera beräknar klimatpåverkan. Välkommen till ett seminarium som visar hur ni praktiskt kan mäta er verksamhets […]

Märkningsutbildning – Livsmedlets beteckning

Utbildning – LIVE ONLINE MED HERAX FOOD SOLUTIONS! Tag chansen och ställ dina frågor under utbildningen! Livsmedlets beteckning – en fördjupningskurs för dig som ansvarar för märkningen av färdigförpackade livsmedel LIVSMEDLETS BETECKNINGBeteckning är det namn som beskriver livsmedlet, och måste alltid finnas med i märkningen. Syftet med utbildningen är att ge fördjupade kunskaper i hur […]

Märkningsutbildning – Ingredienser och ingrediensförteckning

Utbildning – LIVE ONLINE MED HERAX FOOD SOLUTIONS! Tag chansen och ställ dina frågor under utbildningen! Ingredienser och ingrediensförteckning – en fördjupningskurs för dig som ansvarar för märkningen av färdigförpackade livsmedel Utbildning: Märkning- Ingredienser och ingrediensförteckningSyftet med utbildningen är att ge dig fördjupade kunskaper i hur ingredienser ska anges i märkningen. Du kommer få lära […]

GRATIS WEBINAR! Snabbmetoder för livsmedelsindustrin – TRIOLAB – partnerevent

 ATP-mätning Allergener Listeria Generell mikrobiologi GRATIS WEBINAR! EXPERT/PARTNER inbjudan – Triolab Anna Alftenius på Estrella berättar om hur de jobbar med Triolabs snabbmetoder. Den 23 sep 8:30-10.00 Genomgång av snabbmetoder för ATP, Allergener, Listeria och Mikrobiologi! Livsmedelsindustrin har idag utmaningar att upprätthålla hygien i sin produktion, med de täta växlingar i produktionen som ofta är […]

Material i kontakt med livsmedel – vilka lagar måste följas?

Lisalott från Intertek går igenom vilka lagar som gäller och vilka som måste följas Den 16 sept 8.30-10.30 SLV kommer att utföra inspektioner from juli månad. Föreläsare/expert INTERTEK: Lisalott Gabro, Business Unit Manager, Health, Environmental & Regulatory Services (HERS) Lisalott jobbar som konsult inom kemikalierelaterade frågor som berör material och produkter världen över.

Tema: Plast och plaståtervinning – Partnerevent

GRATIS WEBINAR! EXPERT/PARTNER inbjudan – paccedo AB, Recycling Den 23 juni kl 11.00 – 12.00 Den 23 juni är det dags igen, för tidningen Recyclings webbsända live scen. Då tar vi ett grepp om plastfrågan och plaståtervinning.– Hur ska vi göra för att plaståtervinningen ska öka? – Är vi bra på att efterfråga återvunnen plast? […]

ÅTERBLICK- TEMA: Avvikelsehantering -Avvikelseprocessen måste göra skillnad! onlinemöte

Expert/Föreläsare:  Magnus Bergström från Team Bergström & Hellqvist AB Vi var ca 30 deltagare, Återigen högt betyg på våra möten i Zoom. Sagt från deltagare “Konkret och koncist!” , “Härligt engagemang från Magnus”   AVVIKELSEHANTERING – Avvikelseprocessen måste göra skillnad!  Genomgång av följande: Magnus Bergström från Team Bergström & Hellqvist AB visade oss hur vi kan […]

ÅTERBLICK -TEMA: Hållbara transporter-vilka krav kan vi ställa? onlinemöte

👤TALARE/MEDLEM Johan Evertsson, Quality & Sustainability Manager på FoodTankers AB 👤TALARE/MEDLEM Camilla Eklöf,Nordic QA & Sustainability Manager at HAVI Sweden 👤GRUPPLEDARE Hållbarhetsnätverket, Thomas Bergmark, Bergmark Sustainability AB Johan Evertsson, Quality & Sustainability Maganger FoodTankers AB Camilla Eklöf, Nordic QA & Sustainability Manager at HAVI Sweden Gruppledare Hållbarhetsnätverket, Thomas Bergmark, Bergmark Sustainability AB 15 deltagare från […]

Återblick- TEMA: Nyheter i standarder- EU Ekologiskt- IFS Food – FSSC 22000- onlinemöte

TEMA: Nyheter i standarder- EU Ekologiskt- IFS Food – FSSC 22000- 6 maj Talare/revisorer:FSSC 22000- Anna Linse Löfgren, INTERTEKEU-Ekologiskt – Sophie Albrektsson, INTERTEKIFS Food – Jessica Eriksson, SAI GLOBAL/Valiguard 18 deltagare från olika företag deltog på denna träff. FSSC 22000 VER 5.1 började gälla den 1 januari, en stor förändring för certifieringsföretagen som måste ha […]

Återblick – IP Livsmedel fördjupning Återkallelse – Massbalans-Spårbarhet – Onlinemöte

Expert/gruppledare IP Livsmedel: Christina Jalneskog, Cick’it kvalite’ Support & Utveckling f.d. revisor FÖRDJUPNING I ÅTERKALLELSE, MASSBALANS,SPÅRBARHET, 4 MAJÅterblick, Onlinemöte Återigen högt betyg på våra möten i Zoom 4,5 av 5,0.Sagt från deltagare “Bra genomgång och workshop där man fick diskutera ett case.”, “Ni är väldigt bra och proffsiga. Tack för en bra utbildning!”.  MASSBALANSBERÄKNING?Fråga gällande massbalansberäkning […]