Återblick – Kvalitet OnLine – TEMA: HACCP Fördjupning i kraven i standarder bl.a ISO 22000 nya kraven – Onlinemöte

Teknisk hjälp och IT-support: Johani Karonen, Högskolan Skövde som var guld värd än en gång! – TEMA: HACCP fördjupning kraven i de olika standarderna bl.a. genomgång ISO 22000 nya kraven – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i medlemsportalen Workplace 40 deltagare anmälda – vi var nästan 30 som deltog DELTAGANDE EXPERT/FÖRELÄSARE: […]

Allerginätverk med märkning – TEMA: Återkommer – Onlinemöte

START AV NYTT NÄTVERK – Allerginätverk med märkning  – Läs mer här– INTRESSERAD – fyll i EJ MEDLEM/INTRESSERAD NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelverket WORKSHOP INGÅR! ——————————————– Medlem: Anmäl dig i medlemsportalen – Logga in  

Allerginätverk med märkning – TEMA: Fri från-märkning – Onlinemöte

START AV NYTT NÄTVERK – Allerginätverk med märkning  – Läs mer här– INTRESSERAD – fyll i EJ MEDLEM/INTRESSERAD TEMA: Fri från-märkning – Vad behöver vara uppfyllt för att man ska kunna påstå att ett livsmedel är fritt från en eller flera allergena ingredienser? NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelverket […]

Frukostmingel med Kvalitet OnLine (första torsdagen i månaden) – mingla i ditt lokala nätverk så långt möjligt! – Onlinemöte

BOKA IN FÖRSTA TORSDAGEN I MÅNADEN – ÅTERKOMMANDE MINGEL ONLINE! Vem söker du kontakt med? Testa på att mingla online och testa verktyget Zoom! Ta chansen att ställa din fråga till dina nätverkskollegor! Ni blir indelade i era lokala nätverk: – Malmö – Helsingborg – Kristianstad – Göteborg – Stockholm Medlem: Anmäl dig i medlemsportalen […]

NYHETSUTBILDNING – IP LIVSMEDEL genomgång standarduppdatering som börjar gälla 1 jan! – Onlinemöte

NYHETSUTBILDNING! CERTIFIERINGSNYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJAR GÄLLA FROM 1 JAN. 2021 UTBILDARE  Christina Behm Velenik – standardägare IP Livsmedel/Arbetsvillkor – SIGILL KVALITETSSYSTEM AB GENOMGÅNG: CERTIFIERINGSNYHETER IP LIVSMEDEL – förtydliganden och tolkningar av viktiga krav. ÅTERKOPPLING VILKA AVVIKELSER SOM ÄR VANLIGAST samt  vilka som kommit på nya krav SPECIALGENOMGÄNG SLAKTERIER- genomgång nyheterna för slakterierna som […]

Frukostmingel med Kvalitet OnLine (första torsdagen i månaden) – mingla i ditt lokala nätverk så långt möjligt! – Onlinemöte

BOKA IN FÖRSTA TORSDAGEN I MÅNADEN – ÅTERKOMMANDE MINGEL ONLINE! Vem söker du kontakt med? Testa på att mingla online och testa verktyget Zoom! Ta chansen att ställa din fråga till dina nätverkskollegor! Ni blir indelade i era lokala nätverk: – Malmö – Helsingborg – Kristianstad – Göteborg – Stockholm Medlem: Anmäl dig i medlemsportalen […]

Allerginätverk med märkning – TEMA: Fri från märkning – Onlinemöte

START AV NYTT NÄTVERK – Allerginätverk med märkning – Läs mer här–INTRESSERAD – fyll i EJ MEDLEM/INTRESSERAD TEMA: Fri från-märkning – Vad behöver vara uppfyllt för att man ska kunna påstå att ett livsmedel är fritt från en eller flera allergena ingredienser? NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelverket WORKSHOP INGÅR! […]

Återblick – Kvalitet OnLine Livsmedel – TEMA: Digitala hjälpmedel och framtidens arbetssätt – vilka verktyg använder du? – Onlinemöte

SKULLE DU OCKSÅ VILJA HA EN BÄRBAR DATOR I PRODUKTIONEN? Evalotte Dahlgren, Saturnus AB berättade om programmet Lucidchart som de använder för processerna i produktionen! Startade med Ipads i produktionen! SAGT FRÅN EN DELTAGARE: Mycket intressant att få veta mer om vilka digitala hjälpmedel som finns och nyttigt att få information från någon som använder det […]