Kommande kurser/utbildningar våren 2023
Kursmaterial och presentation är alltid på svenska Du som är medlem i Kvalitet OnLine får 10% rabatt Kommande kurser – läs mer: FSSC 22000 onlinekurs 21 och 22 februari Mikrobiologi – En djupdykning i biologiska livsmedelsrisker modul 1 och 2; 1 och 2 mars HACCP Workshop (Level 3); Lillestrøm 7-9 Mars, onlinekurs 8 och 9 juni HACCP […]
Digital nätverksträff för Kvalitet OnLine – återkommer med tema
21 april kl 9.00-10.00 Återkommer med mer info
Webinar – återkommer med tema
21 april kl 9.00-10.00 Återkommer med mer info
Webinar – Interna revisioner för BRC/FSSC 22000
För medlemmar i Kvalitet OnLine 21 april kl 9.00-10.00 TEMA: Internrevision för BRC/FSSC22000 Föreläsare: Daniel Antonsen, Chef för industriella revisioner / Senior revisionschef Aquatiq Consult
Återblick – Webinar – Food Fraud – livsmedelsbedrägeri/livsmedelsfusk
Food Fraud– livsmedelsbedrägerier/livsmedelsfusk • Vad är livsmedelsbedrägeri?• Vad är sårbarhetsanalys?• Food fraud kategorier och identifiering av livsmedelsbedrägerier• Plan för att förebygga livsmedelsbedrägerier Vi håller en fördjupad utbildning 18-19 april – onlinekurs Food Fraud – Livsmedelsbedrägeri >> Läs mer här Vi var ca 40-tal medlemmar! Mycket uppskattat! Några kommentarer från deltagarna: Tack för väl genomtänkt presentation […]
ÅTERBLICK – Kvalitetsmål, avvikelser och förbättringsarbete – hur ska man få ihop allt? Partnerevent med Centuri
Datum: Den 30 sept – Webinar Kvalitetsmål, avvikelser och förbättringsarbete – hur ska man få ihop allt Riskanalys behöver en grundorsaksanalys och ger underlag för kvalitetsmål, kvalitetsmålen ger underlag för förbättringsåtgärder, förbättringsåtgärderna hjälper inte alltid utan ger det blir ändå avvikelser, vilka kopplas till de risker och mål man satt. Osv… Föreläsare från Centuri: – […]
Food Fraud: Bästa praxis för hur man hanterar risker relaterade till matbedrägerier
Norsk föreläsare, presentation (PPT) på svenska Platser finns kvar! Live online kurs – 2 moduler a 3,5 timmarDatum: 7 & 8 september På den här kursen presenterar vi bästa praxis för hur man hanterar risker relaterade till matfusk. Vi granskar metodik och visar metoder/verktyg som kan användas för att genomföra sårbarhetsanalyser i praktiken.Deltagarna får tillgång till förbättrade […]
HACCP introduktion (Level 2): Live onlinekurs med internationellt erkänd kursplan och behörighet
Norsk föreläsare, presentation (PPT) på svenska 8 & 9november / Live online kurs – 2 moduler a 4 timmar
ÅTERBLICK! Allergikontroll och gränsvärden – när ska man markera med spår av eller inte?
Återblick, Onlinemöte Tid: 15 mars kl.8.30-11.00 Föreläsare/expert: Trond Stokmo är seniorkonsult och har specialistkompetens inom allergenhantering både i teorin och i praktiken. VITAL står för Voluntary Incidental Allergen Labelling. Trond presenterade hur programmet VITAL allergenkalkylator kan användas för att göra bedömningar av om märkningen spår av behövs eller ej. Det används för att uppskatta en […]
ÅTERBLICK – Vad är skillnaden mellan IP Livsmedel och en GFSI godkänd (BRC, IFS, FSSC 22000) standard?
Christina gick igenom likheter och skillnader mellan IP Livsmedel och en GFSI godkänd standard. Expert/Föreläsare: Christina Behm Velenik Standardutvecklare/Projektedare Sigill kvalitetssystem AB Tid: 4 februari kl.8.30-10.30 Mycket uppskattat! Några kommentarer från deltagarna Koncist och väldigt öppen dialog. Tydlig info, man fick bättre bild om skillnaderna mellan IP och övriga standarder. Fanns bra chans att ställa […]