Återblick – Kvalitet OnLine – TEMA: HACCP Fördjupning i kraven i standarder bl.a ISO 22000 nya kraven – Onlinemöte
Teknisk hjälp och IT-support: Johani Karonen, Högskolan Skövde som var guld värd än en gång! – TEMA: HACCP fördjupning kraven i de olika standarderna bl.a. genomgång ISO 22000 nya kraven – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i medlemsportalen Workplace 40 deltagare anmälda – vi var nästan 30 som deltog DELTAGANDE EXPERT/FÖRELÄSARE: […]
Återblick Onlinemöte & start av nytt nätverk hållbarhet – TEMA Hållbar matproduktion – hur kan vi minska matsvinnet?
Nu har vi haft det andra onlinemötet. Samma höga betyg 4,3 av5! – HÅLLBAR MATPRODUKTION – HUR KAN VI MINSKA MATSVINNET? – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i gruppen TEMA-träffar. Det nya DIGITALA nätverket – Hållbarhet för livsmedelsbranschen är nu på gång att starta och du som medlem får TESTA DETTA […]
Återblick – TEMA: HÅLLBARHET – Leverantörsbedömningar/leverantörskrav
TEMA: HÅLLBARHET – leverantörsbedömningar/leverantörskrav MEDVERKANDE FÖRELÄSARE/EXPERT: THOMAS BERGMARK Arbetat inom IKEA-koncernen i 22 år och 9 år som global hållbarhetschef. Driver idag Bergmark Sustainability, www.bergmark-sustainability.com NÄTVERKSLEDARE: Marie Gelhaar Mötet i korthet Marie Gelhaar hälsade alla välkomna och det blev en presentationsrunda bland deltagarna. Thomas presenterade sig och pratade bland annat om hur arbetet med hållbarhet kan […]
Återblick – Hållbarhet – TEMA: Hållbara förpackningar- vilka är hållbara? – Onlinemöte
TEMA: Hållbara förpackningar- vilka är hållbara? Behövs alla förpackningar. Är det klimatsmart att köpa inplastad gurka/ost? EXPERT/TALARE: HELÉN WILLIAMS –Karlstads Universitet . Docent i miljö- och energisystem vid Karlstads universitet – arbetat med hållbara förpackningar sedan 2008! FRÅN EN DELTAGARE: • Intressant föreläsning. Jag har förstått att området hållbara förpackningar är komplext, men nu förstår jag […]
Återblick – Hållbarhet – TEMA: Hur jobbar andra med hållbarhet? (Nybörjare till expert) – Onlinemöte
4 sept – – Hållbarhet – hur jobbar andra?20 deltagare Vad var bra? Marie – Klart, tydligt, proffsigt. Dragningen var toppen. Zoom funkade kanon. Engagerade deltagare som inte bara lyssnar utan även bidrar aktivt. Definitionen på Hållbarhet gav en insikt om att man faktiskt arbetar med en hel del dock på olika nivåer. Presentationen som […]
Onlinemöte & start av nytt nätverk hållbarhet – TEMA Hållbar matproduktion – hur kan vi minska matsvinnet?
Succé! Kvalitet OnLine Sverigemöte – resultat 4,3 av 5! Alla nätverken på en och samma gång med lokala grupprum! Nu när nätverksträffarna blivit inställda har vi Onlinemöte med tema. Vi kommer att ha nätverksträffar och rundvandringar när detta är möjligt! NÄSTA ONLINEMÖTE och START AV NYTT NÄTVERK – Hållbarhet för livsmedelsbranschen – Kvalitet OnLine! TEMA/ÄMNE: […]
NYHET! Onlinemöte tema TACCP – hot & sabotage – Kvalitet OnLine Sverige
NYHET! Kvalitet OnLine Sverigemöte 23 april 2020 –för alla nätverken på en och samma gång! NY PUNKT! TEMA TACCP – hot & sabotage: Corona – hur är vi sårbara? Nu när nätverksträffarna blivit inställda kommer vi att ha temat på mars nätverksträff ONLINE för er alla medlemmar i hela Sverige på en och samma gång. […]