Återblick – Kvalitet OnLine – TEMA: HACCP Fördjupning i kraven i standarder bl.a ISO 22000 nya kraven – Onlinemöte
Teknisk hjälp och IT-support: Johani Karonen, Högskolan Skövde som var guld värd än en gång! – TEMA: HACCP fördjupning kraven i de olika standarderna bl.a. genomgång ISO 22000 nya kraven – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i medlemsportalen Workplace 40 deltagare anmälda – vi var nästan 30 som deltog DELTAGANDE EXPERT/FÖRELÄSARE: […]
PARALLELLA SPÅR – CERTIFIERINGSNYHETER ISO 22000/FSSC 22000 – förtydligande och tolkningar av viktiga krav.
Återkoppling vilka avvikelser som är vanligast resp. vilka som kommit på nya krav Anna Linse Löfgren, Intertek & Karin Hansson, Intertek
LIVSMEDELSBEDRÄGERIER – KORRUPTION SOM INGREDIENS I DIN PRODUKT?
Louise Brown, Intertek, Senior Advisor Business Integrity & Anti-corruption, anti-korruptionsrevisor ISO 37001 Karin Hansson, Intertek, Head of Food Nordics, Global Food Technical Manager Fejkad honung, maffiatillverkad olivolja och hästkött i hamburgarna. Korruption är ingrediensen som gör det möjligt att komma undan med förfalskade innehållsdeklarationer, okänt innehåll, manipulerade datummärkningar, dölja svartarbete och djurplågeri. Alltså en kvalitets- […]