Återblick Onlinemöte & start av nytt nätverk hållbarhet – TEMA Hållbar matproduktion – hur kan vi minska matsvinnet?
Nu har vi haft det andra onlinemötet. Samma höga betyg 4,3 av5! – HÅLLBAR MATPRODUKTION – HUR KAN VI MINSKA MATSVINNET? – Allt material och redovisning från mötet kommer att finnas i gruppen TEMA-träffar. Det nya DIGITALA nätverket – Hållbarhet för livsmedelsbranschen är nu på gång att starta och du som medlem får TESTA DETTA […]
HÅLLBAR MATPRODUKTION – HUR PRODUCERAR VI MAT IDAG, VARFÖR BLIR DET SÅ STORT SVINN OCH HUR SKULLE EN HÅLLBAR MATPRODUKTION SE UT?
Ann Nerlund, Sysav – Miljöpedagog föreläser om avfall, cirkulära affärsmodeller, hållbar produktion och hållbar utveckling. Årligen slängs det ungefär 1,3 miljoner ton matavfall i Sverige och samtidigt står produktionen, distributionen och konsumtionen av mat för en betydande del av vår miljöpåverkan. Hur kan vi minska matsvinnet och då den stora klimatpåverkan? Vad händer med det […]