GRATIS WEBINAR – Kvalitetsmål, avvikelser och förbättringsarbete – hur ska man få ihop allt? Partnerevent med Centuri

Datum: Den 30  sept  kl. 9.00 – 10.00-onlinemöte Kvalitetsmål, avvikelser och förbättringsarbete – hur ska man få ihop allt Riskanalys behöver en grundorsaksanalys och ger underlag för kvalitetsmål, kvalitetsmålen ger underlag för förbättringsåtgärder, förbättringsåtgärderna hjälper inte alltid utan ger det blir ändå avvikelser, vilka kopplas till de risker och mål man satt. Osv… Föreläsare/experter från Centuri: […]

Kvalitet OnLine Livsmedel- nätverksträff – Sodexo i Stockholm – några platser kvar

Läs mer om Sodexo >>https://se.sodexo.com/tjanster/maltidstjanster.html Sodexo är världens ledande leverantör av catering, måltidsservice… ——————— Nätverksträff för medlemmar i Kvalitet OnLine StockholmRundvandring i produktionen ingår.Kvalitet OnLine bjuder på lunch ATT DISKUTERA PÅ NÄTVERKSTRÄFFEN Tema/ämne: KVALITETSMÅL Enligt Håkan Dybner, SIS, Swedish Standards Institute, sammanfattar kvalitetsramsan ”Smart” mycket klokheter när det gäller hur verksamhens kvalitetsmål bör formuleras. Smart […]

Kvalitet OnLine Livsmedel- nätverksträff – Triumf Glass i Göteborg – några platser kvar

Läs mer om Triumf Glass>>https://www.triumfglass.se/om-triumf-glassVi har allt för en glassig sommar! ——————— Nätverksträff för medlemmar i Kvalitet OnLine Göteborg.Rundvandring ingår i nybyggd del av fabriken.Kvalitet OnLine bjuder på lunch.  ATT DISKUTERA PÅ NÄTVERKSTRÄFFEN Tema/ämne: KVALITETSMÅL Enligt Håkan Dybner, SIS, Swedish Standards Institute, sammanfattar kvalitetsramsan ”Smart” mycket klokheter när det gäller hur verksamhens kvalitetsmål bör formuleras. […]

Kvalitet OnLine Livsmedel- nätverksträff – Lyckeby Culinar – några platser kvar

Läs mer om Lyckeby Culinar >>https://www.culinar.se/Vi är Culinar!Våra kunders framgång är vår främsta drivkraft. Vi hjälper dig som tillverkar livsmedel, hela vägen från inspiration och idé, smaksättning och utveckling av produkter och recept till leverans av ett stort kvalitetssäkrat sortiment av kryddor, andra ingredienser och unika blandningar för din produktion. Välkommen till oss! ——————— Nätverksträff […]

Kvalitet OnLine Livsmedel- nätverksträff – Magnihill i Mörarp – några platser kvar

Läs mer om Magnihill https://magnihill.se Odlar, producerar och importerar frysta produkter från växtriket. I nära samarbete med våra producenter, i Sverige och i andra länder, tar vi fram produkter med fokus på ekologiskt och bekvämt. ——————— Nätverksträff för medlemmar i Kvalitet OnLine Helsingborg.Rundvandring i produktionen ingår.Kvalitet OnLine bjuder på lunch. ATT DISKUTERA PÅ NÄTVERKSTRÄFFEN Tema/ämne: KVALITETSMÅL […]

ÅTERBLICK! Allergikontroll och gränsvärden – när ska man markera med spår av eller inte?

Återblick, Onlinemöte   Tid: 15 mars kl.8.30-11.00 Föreläsare/expert: Trond Stokmo är seniorkonsult och har specialistkompetens inom allergenhantering både i teorin och i praktiken. VITAL står för Voluntary Incidental Allergen Labelling. Trond presenterade hur programmet VITAL allergenkalkylator kan användas för att göra bedömningar av om märkningen spår av behövs eller ej. Det används för att uppskatta en […]

ÅTERBLICK – Vad är skillnaden mellan IP Livsmedel och en GFSI godkänd (BRC, IFS, FSSC 22000) standard?

Christina gick igenom likheter och skillnader mellan IP Livsmedel och en GFSI godkänd standard.  Expert/Föreläsare: Christina Behm Velenik Standardutvecklare/Projektedare Sigill kvalitetssystem AB Tid: 4 februari kl.8.30-10.30 Mycket uppskattat! Några kommentarer från deltagarna Koncist och väldigt öppen dialog. Tydlig info, man fick bättre bild om skillnaderna mellan IP och övriga standarder. Fanns bra chans att ställa […]

ÅTERBLICK- Hur kommer jag igång med klimatberäkningar- vilka lagar finns som vi måste följa? Leksands Knäckebröd berättar hur de gör!

Vår medlem Annika på Leksands Knäckebröd AB var med på detta möte. Leksands knäckebröd redovisar klimatavtrycket från fält till knäckebröd direkt på paketet.  Tid: 1 februari kl.8.30-11.00 Krav på rapportering kommer nu från EU.  Rapportering obligatorisk från 2024 gällande år 2023 för alla företag så nu gäller det att komma igång med sitt klimatarbete. Vi […]

ÅTERBLICK- Klimatberäkningar med workshop- det man mäter kan man påverka!

Den 14 okt 8.30-10.30 Klimatberäkningar med workshop Genomgång av följande: Efter en film från ZeroMission med tema klimatberäkningar och resor hade vi en diskussion om hur man kommer igång med sitt hållbarhetsarbete. Ingen av de deltagande företagen hade börjat med att räkna på klimatavtryck, det finns inte tid och resurser avsatta. Vi gick igenom Var […]

ÅTERBLICK- GRATIS WEBINAR! Snabbmetoder för livsmedelsindustrin – TRIOLAB – partnerevent

 ATP-mätning Allergener Listeria Generell mikrobiologi GRATIS WEBINAR! EXPERT/PARTNER inbjudan – Triolab Anna Alftenius på Estrella berättade om hur de jobbar med Triolabs snabbmetoder. Mer än 40 deltagare från olika företag deltog på detta onlinemöte.  Vi gick igenom följande snabbmetoder:  ATP Teori om ATP Vad är ATP? Varför vill man mäta det? Våra ATP-mätare: MVP Icon […]