Aquatiq Storträff 10-11 maj 2023 – 11 året!

Datum: 10-11 maj kl 9.00 PLATS: MALMÖ ARENA HOTEL Framtidens kvalitetsarbete 2 dagar om kvalitet och livsmedelsäkerhet med sikte på framtiden!  EARLY BIRD 25% RABATT – ANMÄL DIG INNAN 10 MARS! Medlem i Kvalitet OnLine/Aquatiq Food Network och Aquatiq anställda innan 10 mars:Pris 8995 SEK ➤ 6745 SEK (2 dagar)Pris 5295 SEK ➤ 3970 SEK (1 dagar) […]

Webinar – Interna revisioner för BRC/FSSC 22000

För medlemmar i Kvalitet OnLine 21 april kl 9.00-10.00 TEMA: Internrevision för BRC/FSSC22000 Föreläsare:   Daniel Antonsen, Chef för industriella revisioner / Senior revisionschef Aquatiq Consult

Kvalitet OnLine Livsmedel- nätverksträff – Sodexo i Stockholm – några platser kvar

Läs mer om Sodexo >>https://se.sodexo.com/tjanster/maltidstjanster.html Sodexo är världens ledande leverantör av catering, måltidsservice… ——————— Nätverksträff för medlemmar i Kvalitet OnLine StockholmRundvandring i produktionen ingår.Kvalitet OnLine bjuder på lunch ATT DISKUTERA PÅ NÄTVERKSTRÄFFEN Tema/ämne: KVALITETSMÅL Enligt Håkan Dybner, SIS, Swedish Standards Institute, sammanfattar kvalitetsramsan ”Smart” mycket klokheter när det gäller hur verksamhens kvalitetsmål bör formuleras. Smart […]

Kvalitet OnLine Livsmedel- nätverksträff – Triumf Glass i Göteborg – några platser kvar

Läs mer om Triumf Glass>>https://www.triumfglass.se/om-triumf-glassVi har allt för en glassig sommar! ——————— Nätverksträff för medlemmar i Kvalitet OnLine Göteborg.Rundvandring ingår i nybyggd del av fabriken.Kvalitet OnLine bjuder på lunch.  ATT DISKUTERA PÅ NÄTVERKSTRÄFFEN Tema/ämne: KVALITETSMÅL Enligt Håkan Dybner, SIS, Swedish Standards Institute, sammanfattar kvalitetsramsan ”Smart” mycket klokheter när det gäller hur verksamhens kvalitetsmål bör formuleras. […]

Kvalitet OnLine Livsmedel- nätverksträff – Lyckeby Culinar – några platser kvar

Läs mer om Lyckeby Culinar >>https://www.culinar.se/Vi är Culinar!Våra kunders framgång är vår främsta drivkraft. Vi hjälper dig som tillverkar livsmedel, hela vägen från inspiration och idé, smaksättning och utveckling av produkter och recept till leverans av ett stort kvalitetssäkrat sortiment av kryddor, andra ingredienser och unika blandningar för din produktion. Välkommen till oss! ——————— Nätverksträff […]

Kvalitet OnLine Livsmedel- nätverksträff – Magnihill i Mörarp – några platser kvar

Läs mer om Magnihill https://magnihill.se Odlar, producerar och importerar frysta produkter från växtriket. I nära samarbete med våra producenter, i Sverige och i andra länder, tar vi fram produkter med fokus på ekologiskt och bekvämt. ——————— Nätverksträff för medlemmar i Kvalitet OnLine Helsingborg.Rundvandring i produktionen ingår.Kvalitet OnLine bjuder på lunch. ATT DISKUTERA PÅ NÄTVERKSTRÄFFEN Tema/ämne: KVALITETSMÅL […]

ÅTERBLICK! Allergikontroll och gränsvärden – när ska man markera med spår av eller inte?

Återblick, Onlinemöte   Tid: 15 mars kl.8.30-11.00 Föreläsare/expert: Trond Stokmo är seniorkonsult och har specialistkompetens inom allergenhantering både i teorin och i praktiken. VITAL står för Voluntary Incidental Allergen Labelling. Trond presenterade hur programmet VITAL allergenkalkylator kan användas för att göra bedömningar av om märkningen spår av behövs eller ej. Det används för att uppskatta en […]

ÅTERBLICK – Vad är skillnaden mellan IP Livsmedel och en GFSI godkänd (BRC, IFS, FSSC 22000) standard?

Christina gick igenom likheter och skillnader mellan IP Livsmedel och en GFSI godkänd standard.  Expert/Föreläsare: Christina Behm Velenik Standardutvecklare/Projektedare Sigill kvalitetssystem AB Tid: 4 februari kl.8.30-10.30 Mycket uppskattat! Några kommentarer från deltagarna Koncist och väldigt öppen dialog. Tydlig info, man fick bättre bild om skillnaderna mellan IP och övriga standarder. Fanns bra chans att ställa […]