Kvalitet OnLine Livsmedel- nätverksträffar på olika värdföretag – om möjligt!
Den 21–30 september fysiska nätverksträffar på olika värdföretag i Kvalitet OnLine Livsmedel nätverk – om möjligtLokala nätverk: Malmö – Helsingborg – Kristianstad – Göteborg – Stockholm TEMA: Återkommer NÄTVERKSGRUPP: Kvalitet OnLine Livsmedel – Premium (fysiska träffar och digitala nätverksträffar)
Återblick onlinemöte – Lunchmingel med Kvalitet OnLine – mingla i ditt lokala nätverk!
28 aug – MINGEL KVALITET ONLINE! Återkommande mingel 1:a torsdagen varje månad 9.00-9.45 (för medlemmar) Vem söker du kontakt med? Testa på att mingla online och testa verktyget Zoom! Ta chansen att ställa din fråga till dina nätverkskollegor! Ni blir indelade i era lokala nätverk: – Malmö – Helsingborg – Kristianstad – Göteborg – Stockholm
Återblick – Hållbarhet – TEMA: Hur jobbar andra med hållbarhet? (Nybörjare till expert) – Onlinemöte
4 sept – – Hållbarhet – hur jobbar andra?20 deltagare Vad var bra? Marie – Klart, tydligt, proffsigt. Dragningen var toppen. Zoom funkade kanon. Engagerade deltagare som inte bara lyssnar utan även bidrar aktivt. Definitionen på Hållbarhet gav en insikt om att man faktiskt arbetar med en hel del dock på olika nivåer. Presentationen som […]
Återblick Onlinemöte den 23 april kl 9.00 Kvalitet OnLine Sverige – alla 5 nätverken på en och samma gång!
En succé – vårt första onlinemöte med tema – Kvalitet OnLine Sverige var en succé! – Betyg 4,3 av 5! TEMA: TEMA: TACCP – hot & sabotage – hur skapar vi ett levande arbete med TACCP i organisationen? Nytt: Corona – hur sårbara är vi? Antal anmälda deltagare: 60 Vad tyckte du om att ha onlinemöte […]
NYHET! Onlinemöte tema TACCP – hot & sabotage – Kvalitet OnLine Sverige
NYHET! Kvalitet OnLine Sverigemöte 23 april 2020 –för alla nätverken på en och samma gång! NY PUNKT! TEMA TACCP – hot & sabotage: Corona – hur är vi sårbara? Nu när nätverksträffarna blivit inställda kommer vi att ha temat på mars nätverksträff ONLINE för er alla medlemmar i hela Sverige på en och samma gång. […]
Återblick nätverksträffar november 2019 – Hur jobbar du med ständiga förbättringar – plan, do, check, act?
TEMA: Hur jobbar du med ständiga förbättringar – plan, do, check, act? Tänk tillsammans, pröva er fram, se vad som fungerar, dra lärdomar, förbättra, pröva på nytt – och se förbättringsarbetet som en naturlig del av allas ansvar och mandat. Allt detta har länge varit ett självklart förhållningssätt inom LEAN-filosofin. DET SOM INTE FÖRBÄTTRAS SLUTAR […]
After Work Stockholm
Nu är det dags för After Work i Kvalitet OnLine – en mötesplats för kvalitet, miljö och hållbarhetsfrågor för livsmedelsbranschen! ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA – behöver ej vara medlem! Inget program finns. Var och en betalar egen mat och dricka! 23 Oktober Plats: Wagamama Klarabergsviadukten 65 Tid: 17.00 På plats: Kvalitet OnLine-medlem Camilla Gyllenflykt
INSTÄLLT – åk med nytt datum – Nätverksträff Stockholm – värdföretag Foodmark
Läs mer: Inbjudan och program 26 mars – Nätverksträff Foodmark – Kvalitet OnLine Stockholm TEMA: TACCP – hot & sabotage – hur skapar vi ett levande arbete med TACCP i organisationen? – Riskbedömning – var, hur och när är vi sårbara? – Vad är skillnaderna mellan VACCP och TACCP? – Tips på guidelines Ingår workshop- […]
Återblick nätverksträffar mars 2019 – Food Safety Culture
TEMA: Food Safety Culture – hur kan vi göra detta arbete ”mätbart” för att bedöma utveckling och förbättringar? Medverkande expert : Workshop: Vad ska en policy innehålla och vad ska vi mäta? För medlemmar Allt genomgånget material, rapport och bilder från nätverksträffarna finns i vår Workplace-portal i de lokala grupperna. Foton Från träffarna
Nätverksträff 28 november 2019 Stockholm – Värdföretag O. Kavli Stockholm
TEMA NOVEMBER NÄTVERKSTRÄFFAR Ny stående punkt från våra revisorer – Fråga experterna – Återkoppling vilka avvikelser som är vanligast resp. vilka som kommit på nya krav TEMA: HUR JOBBAR DU MED STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR – plan, do, check act? Tänk tillsammans, pröva er fram, se vad som fungerar, dra lärdomar, förbättra, pröva på nytt – och […]