Återblick – FÖRDJUPNING I DE NYA KRAVEN I IP LIVSMEDEL som börjar gälla 1 jan 2021
CERTIFIERINGSNYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJAR GÄLLA FROM 1 JAN 2021 ONLINEMÖTET FICK HÖGSTA BETYG!Vad tyckte du om att ha onlinemöte? Betyget från deltagarna är 4,9 av 5,0! ✅ DEN 25 NOV NYHETSUTBILDNING IP LIVSMEDEL & FÖRDJUPNING I DE NYA KRAVEN Den 25 nov var det dags för nästa del i vår fördjupning om de […]
Hållbara transporter – vilka krav kan vi ställa? Onlinemöte
🔹HÅLLBARA TRANSPORTER, VILKA KRAV KAN VI STÄLLA👤TALARE/MEDLEM Johan Evertsson, Quality & Sustainability Manager på FoodTankers AB👤TALARE/MEDLEM Camilla Eklöf, Nordic QA & Sustainability Manager at HAVI Sweden👤GRUPPLEDARE Hållbarhetsnätverket, Thomas Bergmark, Bergmark Sustainability AB Onlinemöte 11 maj- Nätverksgrupp Hållbarhet för livsmedelsbranschen HÅLLBARA TRANSPORTER – VILKA KRAV KAN VI STÄLLAJohan Evertsson, FoodTankers AB och Camilla Eklöf, HAVI (bl.a […]
Nyheter i standarderna EU Ekologiskt – IFS Food- FSSC 22000- Onlinemöte
Onlinemöte i Kvalitet OnLine Livsmedel nätverkNÄTVERKSGRUPP: Kvalitet OnLine Livsmedel – Ta chansen och ställ din fråga till våra experter! GÄLLANDE FSSC 22000I FSSC 22000 version 5.1 är det dels förändringar i befintliga krav och dels helt nya kapitel med nya kravFrån och med 1 april 2021 ska kraven i denna version vara uppfyllda.👤Talare/revisor: Anna Linse […]
Återblick – TEMA: Metoder för att räkna ut klimatavtryck. Hållbarhet för livsmedelsbranschen – Onlinemöte
Den 11 februari 2021 var det dags för en nätverksträff på ämnet Metoder för att räkna ut klimatavtryck. Morgonens föreläsare och expert var Britta Florén från RISE och nätverksledare för nätverket Hållbarhet för livsmedelsbranschen var Thomas Bergmark. Drygt 20 deltagare från många olika spännande företag deltog på denna träff. Vad tyckte deltagarna? På frågan “Vad […]
JULFRUKOST-mingel och inspirationsföreläsning om Face Reading – Onlinemöte
Välkommen på julfrukostmingel för medlemmar i Kvalitet OnLine! Gäller även gratismedlemmar! Är du inte medlem? Bli gratismedlem genom att klicka här. Program 8.30-9.00 Julfrukostmingel Vem söker du kontakt med? Testa på att mingla online och testa verktyget Zoom! Ta chansen att ställa din fråga till dina nätverkskollegor! 9.00 Inspirationsföreläsning om Face Reading Visste du att Abraham Lincoln […]
Allerginätverk med märkning – TEMA: Fri från-märkning – Onlinemöte
START AV NYTT NÄTVERK – Allerginätverk med märkning – Läs mer här– INTRESSERAD – fyll i EJ MEDLEM/INTRESSERAD TEMA: Fri från-märkning – Vad behöver vara uppfyllt för att man ska kunna påstå att ett livsmedel är fritt från en eller flera allergena ingredienser? NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelverket […]
Frukostmingel med Kvalitet OnLine (första torsdagen i månaden) – mingla i ditt lokala nätverk så långt möjligt! – Onlinemöte
BOKA IN FÖRSTA TORSDAGEN I MÅNADEN – ÅTERKOMMANDE MINGEL ONLINE! Vem söker du kontakt med? Testa på att mingla online och testa verktyget Zoom! Ta chansen att ställa din fråga till dina nätverkskollegor! Ni blir indelade i era lokala nätverk: – Malmö – Helsingborg – Kristianstad – Göteborg – Stockholm Medlem: Anmäl dig i medlemsportalen […]
Återblick – TEMA: Fri från märkning
TEMA: Fri från-märkning Vad behöver vara uppfyllt för att man ska kunna påstå att ett livsmedel är fritt från en eller flera allergena ingredienser? NÄTVERKSLEDARE: Herax Food Solutions AB Andreas Björkheden & Anna Wedholm f.d. Livsmedelsverket TIPS! Sista kontrollfrågan! Vågar du låta din allergiska vän äta av produkten? Om man tvivlar på den frågan så […]
Återblick onlinemöte – Lunchmingel med Kvalitet OnLine – mingla i ditt lokala nätverk!
28 aug – MINGEL KVALITET ONLINE! Återkommande mingel 1:a torsdagen varje månad 9.00-9.45 (för medlemmar) Vem söker du kontakt med? Testa på att mingla online och testa verktyget Zoom! Ta chansen att ställa din fråga till dina nätverkskollegor! Ni blir indelade i era lokala nätverk: – Malmö – Helsingborg – Kristianstad – Göteborg – Stockholm
Återblick – TEMA: Att sätta mikrobiologiska gränsvärden – Hur gör man det?
TEMA: ATT SÄTTA MIKROBIOLOGISKA GRÄNSVÄRDEN!ATT GÖRA DEN PERFEKTA SPECIFIKATIONEN – Hur gör man det?MEDVERKANDE FÖRELÄSARE/EXPERT:Lena Tryggvason, Technical Manager Microbiologi, EUROFINS Mötet i korthet: Lena Persson hälsade välkomna till dagens nätverksträff. Lena Tryggvason från Eurofins höll sin presentation om mikrobiologiska gränsvärden och efter det blev det frågestund. Gruppdiskussioner utifrån frågorna: Får ett gränsvärde överskridas? Hur ska trendvärden […]