NYHET! Onlinemöte tema TACCP – hot & sabotage – Kvalitet OnLine Sverige

NYHET! Kvalitet OnLine Sverigemöte 23 april 2020 –för alla nätverken på en och samma gång! NY PUNKT! TEMA TACCP – hot & sabotage: Corona – hur är vi sårbara? Nu när nätverksträffarna blivit inställda kommer vi att ha temat på mars nätverksträff ONLINE för er alla medlemmar i hela Sverige på en och samma gång. […]

Återblick nätverksträffar september 2019 – Avvikelsehantering med rotorsaksanalys

TEMA: Avvikelsehantering med rotorsaksanalys – Hur får vi liv i avvikelsehanteringen? Medverkande expert : WORKSHOP DISKUSSIONSFRÅGOR: System för att dokumentera avvikelser Hur får man folk att logga avvikelser? Hur engagera ledningen Hur gör man beräkningar på kostnaderna För medlemmar Allt genomgånget material, rapport och bilder från nätverksträffarna finns i vår Workplace-portal i de lokala grupperna. […]

After Work Göteborg

Nu är det dags för After Work i Kvalitet OnLine – en mötesplats för kvalitet, miljö och hållbarhetsfrågor för livsmedelsbranschen! ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA – behöver ej vara medlem! Inget program finns. Var och en betalar egen mat och dricka! Plats: Clarion Hotel Post Drottningtorget 10, Göteborg kl 17.00 På plats: Lokal nätverksledare, Christina Jalneskog

Återblick nätverksträffar mars 2019 – Food Safety Culture

  TEMA: Food Safety Culture  – hur kan vi göra detta arbete ”mätbart” för att bedöma utveckling och förbättringar? Medverkande expert : Workshop: Vad ska en policy innehålla och vad ska vi mäta? För medlemmar Allt genomgånget material, rapport och bilder från nätverksträffarna finns i vår Workplace-portal i de lokala grupperna. Foton Från träffarna

Nätverksträff 21 november 2019 Göteborg – Värdföretag Almondy

TEMA NOVEMBER NÄTVERKSTRÄFFAR Ny stående punkt från våra revisorer – Fråga experterna – Återkoppling vilka avvikelser som är vanligast resp. vilka som kommit på nya krav  TEMA: HUR JOBBAR DU MED STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR – plan, do, check act? Tänk tillsammans, pröva er fram, se vad som fungerar, dra lärdomar, förbättra, pröva på nytt – och […]