Food Fraud
– livsmedelsbedrägerier/ livsmedelsfusk
• Vad är livsmedelsbedrägeri?
• Vad är sårbarhetsanalys?
• Food fraud kategorier och identifiering av livsmedelsbedrägerier
• Plan för att förebygga livsmedelsbedrägerier
Vi håller en fördjupad utbildning 18-19 april – onlinekurs Food Fraud – Livsmedelsbedrägeri >> Läs mer här
Vi var ca 40-tal medlemmar! Mycket uppskattat! Några kommentarer från deltagarna:
- Tack för väl genomtänkt presentation
- Bilden Fraud kategorier – Diskussionen kring bilden var bra. Hade velat ha alla kategorierna listade med förklaringarna och exemplen.
- Jag gillade verkligen de konkreta bilderna med definitioner, poängskalor osv.
lagom lång och gav en mycket bra övergripande bild. - Bra grundläggande nivå. Uppskattade genomgång av definitionerna.
Det var en mycket bra utbildning. - Bra att hon påpekade att vi redan gör mycket men att man alltid ska vara “på tårna” när det gäller Food Fraud.
- Bra med påminnelser att fusket pågår hela tiden.
- Bra att utreda de olika begreppen.
Merete Kirserud
Föreläsare/seniorkonsult: Merete Kiserud Aquatiq AS
Hon har mycket stor erfarenhet som ledande revisor för ISO / FSSC 22002-1, detaljhandel och leverantörsrevisioner.
Specialkompetens inom HACCP (nivå 2, 3 och 4), BRC Storage and Distribution, BRC Agents and Brokers, Food Fraud Prevention, Food Defense och PCQI samt godkänd instruktör i VITAL Allergen Calculator.
Merete fick högst betyg, 4,6 av 5 möjliga!