Återblick – NYHETSUTBILDNING!
CERTIFIERINGSNYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJAR GÄLLA FROM 1 JAN. 2021 ONLINE-utbildning
Läs mer här: Inbjudan och program- nyhetsutbildning IP Livsmedel
Uppdat eringar i IP-Livsmedels standarden som gäller från 2021-01-01.
Ca 40 företag hade bokat vilket får ses som att det är ett område som berör verksamheterna och att det finns frågetecken att reda ut.
-
Christina började med att berätta om vad sigill står för och hur de arbetar med att säkerställa att standarden har en bred förankring i alla led.
-
Christina fortsatte med att beskriva vilka områden som berörs och gäller från 1/1 2021
- Sammanställning – vad är nytt – i IP Livsmedel from 1 jan 2021! Är utsänd till samtliga certifierade företag.
-
Utbildningen avslutades med de förändringar som specifikt gäller för slakterier.
![🔹](https://ci4.googleusercontent.com/proxy/9YUOHJ-iDyFj66tUR0Iif2W8PBJbkDabTq-HzGHhATHIQCMkdHgQvDdyNlvwgN6cjsaqEoXor588qUi1_FjXl5DcBI91Z9yhj7nz5Dyo6HBoPPXDRw=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf3/1/16/1f539.png)
![🔹](https://ci4.googleusercontent.com/proxy/9YUOHJ-iDyFj66tUR0Iif2W8PBJbkDabTq-HzGHhATHIQCMkdHgQvDdyNlvwgN6cjsaqEoXor588qUi1_FjXl5DcBI91Z9yhj7nz5Dyo6HBoPPXDRw=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf3/1/16/1f539.png)
![🔹](https://ci4.googleusercontent.com/proxy/9YUOHJ-iDyFj66tUR0Iif2W8PBJbkDabTq-HzGHhATHIQCMkdHgQvDdyNlvwgN6cjsaqEoXor588qUi1_FjXl5DcBI91Z9yhj7nz5Dyo6HBoPPXDRw=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf3/1/16/1f539.png)
Vi har fått in många tips på tema/ämnen inför kommande onlinemöten.
![🔹](https://ci4.googleusercontent.com/proxy/9YUOHJ-iDyFj66tUR0Iif2W8PBJbkDabTq-HzGHhATHIQCMkdHgQvDdyNlvwgN6cjsaqEoXor588qUi1_FjXl5DcBI91Z9yhj7nz5Dyo6HBoPPXDRw=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf3/1/16/1f539.png)
![🔸](https://ci5.googleusercontent.com/proxy/F8YAY16SYdgQ5eUl8admRvtJiPSE5I7no-VXInP_A94uGlzT5Mugc77Dh4YAx3ekoWMsZhy89oyHQhto0tRZEW4RbKu_4m8rnhS8O3J7UjtXLadN5Q=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1/16/1f538.png)
VÅRA EXPERTER – som deltog
![🔹](https://ci4.googleusercontent.com/proxy/9YUOHJ-iDyFj66tUR0Iif2W8PBJbkDabTq-HzGHhATHIQCMkdHgQvDdyNlvwgN6cjsaqEoXor588qUi1_FjXl5DcBI91Z9yhj7nz5Dyo6HBoPPXDRw=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf3/1/16/1f539.png)
Sophie Albrektsson & Karin Hansson berättade ur revisorns perspektiv. De kommer av utvärderingen att döma få mer tid på kommande nätverksträffar.
![🔹](https://ci4.googleusercontent.com/proxy/9YUOHJ-iDyFj66tUR0Iif2W8PBJbkDabTq-HzGHhATHIQCMkdHgQvDdyNlvwgN6cjsaqEoXor588qUi1_FjXl5DcBI91Z9yhj7nz5Dyo6HBoPPXDRw=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf3/1/16/1f539.png)
Anna Wedholm finns med som expert och Herax Food kommer att hålla en märkningsutbildning med fokus på “fri från” den 3 dec.
![🔶](https://ci6.googleusercontent.com/proxy/YJCPZaluTzlpQ-a5oyIKZpeLwC95kZGik4obG7ZiTIe4jf3XihUsf2CJ1c6R8AANcYd-hYBXshy_b5LzbOrXK-nJih2QEF5YXyXEiKY4onTFcNVHeQ=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t70/1/16/1f536.png)
Undrar du något – bara hör av dig till mig! Jag vill gärna att vi gör en diskussionsgrupp (här heter det JOBBTEAM )
Jag jobbar på www.spisa.se
![🔶](https://ci6.googleusercontent.com/proxy/YJCPZaluTzlpQ-a5oyIKZpeLwC95kZGik4obG7ZiTIe4jf3XihUsf2CJ1c6R8AANcYd-hYBXshy_b5LzbOrXK-nJih2QEF5YXyXEiKY4onTFcNVHeQ=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t70/1/16/1f536.png)
![🔶](https://ci6.googleusercontent.com/proxy/YJCPZaluTzlpQ-a5oyIKZpeLwC95kZGik4obG7ZiTIe4jf3XihUsf2CJ1c6R8AANcYd-hYBXshy_b5LzbOrXK-nJih2QEF5YXyXEiKY4onTFcNVHeQ=s0-d-e1-ft#https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t70/1/16/1f536.png)
Frågor eller funderingar hör av dig till mig Calle
Kvalitet OnLine
eller sänd mail calle@kvalitetonline.seTillsammans blir vi bättre!
Calle Lindblom – Lena Persson
Calle Lindblom – Lena Persson
![](https://kvalitetonline.se/wp-content/uploads/2020/11/återblick-IP-LIVSMEDEL-3-nov-2.png)
![](https://kvalitetonline.se/wp-content/uploads/2020/11/ALLA-3-nov-2.png)