Återblick – NYHETSUTBILDNING!
CERTIFIERINGSNYHETER I IP LIVSMEDEL – BÖRJAR GÄLLA FROM 1 JAN. 2021 ONLINE-utbildning
Läs mer här: Inbjudan och program- nyhetsutbildning IP Livsmedel
Uppdat eringar i IP-Livsmedels standarden som gäller från 2021-01-01.
Ca 40 företag hade bokat vilket får ses som att det är ett område som berör verksamheterna och att det finns frågetecken att reda ut.
-
Christina började med att berätta om vad sigill står för och hur de arbetar med att säkerställa att standarden har en bred förankring i alla led.
-
Christina fortsatte med att beskriva vilka områden som berörs och gäller från 1/1 2021
- Sammanställning – vad är nytt – i IP Livsmedel from 1 jan 2021! Är utsänd till samtliga certifierade företag.
-
Utbildningen avslutades med de förändringar som specifikt gäller för slakterier.



Vi har fått in många tips på tema/ämnen inför kommande onlinemöten.


VÅRA EXPERTER – som deltog

Sophie Albrektsson & Karin Hansson berättade ur revisorns perspektiv. De kommer av utvärderingen att döma få mer tid på kommande nätverksträffar.

Anna Wedholm finns med som expert och Herax Food kommer att hålla en märkningsutbildning med fokus på “fri från” den 3 dec.

Undrar du något – bara hör av dig till mig! Jag vill gärna att vi gör en diskussionsgrupp (här heter det JOBBTEAM )
Jag jobbar på www.spisa.se


Frågor eller funderingar hör av dig till mig Calle
Kvalitet OnLine
eller sänd mail calle@kvalitetonline.seTillsammans blir vi bättre!
Calle Lindblom – Lena Persson
Calle Lindblom – Lena Persson

