UTBILDNING: 12 feb 2021 – Genomgång  och fördjupning av de nya kraven i IP Livsmedel.

Vill du också höra om nyheterna i standarden?
Delta den 12 februari mellan kl. 08.30-11.00. 

Program

  • Nyheterna i IP Livsmedel – Christina Behm Velenik – inspelning från den 3 nov.

  • Fördjupning i de nya kraven i IP Livsmedel – inspelning från den 25 nov.
     

Medverkande föreläsare/expert: Christina Jalneskog, Cickit (jobbar även som revisor)

Under inspelningarna kan du ställa frågor.

PRIS: 1200 kr/deltagare  exkl. moms

MEDLEM: Är du medlem och har inte kunnat vara med på höstens möten gällande nyheter i standarden i IP Livsmedel deltar du gratis den 12 feb!

ERBJUDANDE: NÄR DU ANMÄLER DIG TILL UTBILDNINGEN DEN 12 FEB
  • DU BLIR PROVA PÅ-MEDLEM OCH FÅR DELTA PÅ SAMTLIGA TRÄFFAR NEDAN
  • Ditt medlemsskap startar omgående till och med den 26 februari 2021. Därefter upphör ditt medlemskap automatiskt.


GRATIS DELTAGANDE! Du får delta på kommande möten gratis:

  • 28 jan 2021 – Utbildning – MÄRKNING – märkning av livsmedel – Herax Food solutions, Joachim Malmberg – >> KLICKA HÄR
  • 9 feb 2021 – HACCP för IP Livsmedel – Revisorerna Anna Linse Löfgren och Sophie Albrektsson från INTERTEK
    • HACCP – har produktion
    • HACCP – inte har produktion
    • Workshop ingår!

Du får dessutom:

  • PROVA PÅ ATT NÄTVERKA DIGITALT-  med alla andra som är IP  Livsmedelcertifierade!
  • Ingår FRI FRÅGESERVICE  till våra experter och till Christina på IP Livsmedel! Läs mer här >> Om våra experter
  • Ställ din fråga i ÖPPET DISKUSSIONSFORUM
Anmäl dig via formuläret!