Läs mer: Inbjudan och program 26 mars – Nätverksträff Foodmark – Kvalitet OnLine Stockholm
TEMA:
TACCP – hot & sabotage – hur skapar vi ett levande arbete med TACCP i organisationen?
– Riskbedömning – var, hur och när är vi sårbara?
– Vad är skillnaderna mellan VACCP och TACCP?
– Tips på guidelines
Ingår workshop- gruppövningar
- En grupp får vara ett företag som har fria resurser att säkra sin verksamhet och en grupp får vara kriminella som skall försöka sabotera verksamheten
- Förslag på rutin och vad som behöver finnas med utifrån kraven i BRC och FSSC
Nätverksledare: Joachim Malmberg, Herax Food Solutions
NYHET! Ny stående punkt från våra revisorer – Fråga experterna
- Återkoppling vilka avvikelser som är vanligast resp. vilka som kommit på nya krav
MEDVERKANDE SAMARBETSPARTNER:
LAGAFORS – rengöringsutrustning som ger mervärde åt livsmedelsindustrin.