Välkommen på julfrukostmingel för medlemmar i Kvalitet OnLine!

Gäller även gratismedlemmar! Är du inte medlem? Bli gratismedlem genom att klicka här.

Program

8.30-9.00 Julfrukostmingel Vem söker du kontakt med? Testa på att mingla online och testa verktyget Zoom! Ta chansen att ställa din fråga till dina nätverkskollegor!

9.00 Inspirationsföreläsning om Face Reading 

Visste du att Abraham Lincoln anlitade professionella facereaders när han skulle tillsätta sina närmaste medarbetare? 

Vårt ansikte har drygt 40 muskelgrupper som styr vår ansiktsmimik. Alla dessa ansiktsmuskler har nära koppling till vårt känsloliv och reagerar omedvetet och sekundsnabbt på de känslor som uppstår i oss. Vi är alla födda med en intuitiv förmåga att tolka ansiktsuttryck hos en annan människa, men vi gör det mestadels på en omedveten nivå. Genom träning kan vi lära oss att medvetet uppfatta dessa sekundsnabba förändringar i ansiktet, att bli bättre på att kunna tolka den icke-verbala kommunikationen och därmed också uppnå ett bättre möte med varandra.

Föreläsare: Eva-Marie Janelo

Eva-Marie Janelo har jobbat 25 år inom hälsobranschen. Under de senaste 15 åren har hon gjort en djupdykning i kunskapen om ansiktsmimikens betydelse. Eva-Marie är utbildad vid Lotus Institute i USA. Sedan 8 år tillbaka utbildar och föreläser hon i ämnet face reading både nationellt och internationellt.

Häng med torsdagen den 10 december och lär dig mer om face reading! 

Eva-Marie Janelo

Medlem: Anmäl dig i medlemsportalenLogga in

NÄTVERKSGRUPP: ALLA NÄTVERKSGRUPPER I KVALITET ONLINE