Kursmaterial och presentation är alltid på svenska
Kursmaterial och presentation är alltid på svenska
Du som är medlem i Kvalitet OnLine får 10% rabatt
Kommande kurser – läs mer:
FSSC 22000 onlinekurs 21 och 22 februari
Mikrobiologi – En djupdykning i biologiska livsmedelsrisker modul 1 och 2; 1 och 2 mars
HACCP Workshop (Level 3); Lillestrøm 7-9 Mars, onlinekurs 8 och 9 juni
HACCP Introduktion (Level 2); 21 och 22 mars (norska), 30 och 31 augusti (engelska)
Food Defense; 13 april
Food Fraud; 18 och 19 april
Mikrobiell provtagning; 18. april
Praktisk revisionskurs för livsmedelsindustrin; 18.-20. april
Listeria i fokus; 20. april
FSSC 22000 onlinekurs 31 maj och 1 juni
Rotorsaksanalys; 10. och 11. maj
Bestämning av hållbarhet, 20 juni